SON DAKİKA
Hava Durumu

MYO’ dan proje sunumu

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Bilgisayar Programcılığı dersi kapsamında çeşitli projeler hazırladılar.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2017 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2017 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MYO’ dan proje sunumu

Korkuteli Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı öğrencileri ders kapsamında hazırladıkları projeleri öğretmenlerine ve arkadaşlarına sundular. Müdür Yardımcısı Esen Eyiler projeler ile ilgili bilgi verdi. Eyiler; “Korkuteli Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü 2. Sınıf Öğrencileri Sistem Analizi Dersi kapsamında hazırladıkları ve danışmanlığını Öğr. Gör. Nurel Özdinç Polat’ın yaptığı uygulama projelerini bölüm laboratuvarında sundular.” diye konuştu.  

“ Toplamda 50 proje katıldı”

Eyiler; “Toplamda 50 projenin katıldığı sunumda havadaki nemi ölçen cihaz, ses yüksekten amfi devresi, ısıya duyarlı fan devresi, led küp, Antalya ve ilçelerini tanıtan web sitesi ve autocad ile 3 boyutlu çizimler gibi birçok projeyi öğrenciler arkadaşlarına ve öğretim elemanlarına sunmuşlardır. Sunulan projeler günlük hayattaki uygulamaya yönelik bir sorunun çözümünü hedefleyen projelerdir. Gerçekleşen bu projeler sayesinde öğrenciler ekip halinde çalışma ve problem çözme gibi özellikleri kazanmaktadırlar.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.