SON DAKİKA
Hava Durumu

Nazan Yavuz, İYİ Parti’ye geçti!

Korkuteli Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Nazan Yavuz, İYİ Parti’ye geçti. Yavuz, “Bir partiye üye olmaktan daha ziyade, bir ailenin parçası olmayı önemsediğim için olmam gereken yerin İYİ Parti olduğuna gönülden inanıyorum.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Nazan Yavuz, İYİ Parti’ye geçti!

YAVUZ İYİ’LER KERVANINDA

Korkuteli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Nazan Yavuz önceki gün İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan,  İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Poyraz, İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı - İyi Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İrfan Yılmaz, Önceki Dönem Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve eşi Muharrem Yavuz’un katıldığı imza töreninde İYİ Parti kervanına katıldı. Korkuteli Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Nazan Yavuz, Antalya İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle İYİ Parti’ye katıldı. Nazan Yavuz’a rozetini İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Poyraz taktı.

 “BENİM İÇİN YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR”

Kendisi için yeni bir sayfa açıldığını bu nedenle törene beyaz bir takımla katıldığını ifade eden Yavuz, Bir partiye üye olmaktan daha ziyade bir ailenin parçası olmayı önemsediğim için olmam gereken yerin İYİ Parti olduğuna gönülden inanıyorum. Cumhuriyetçi, Atatürkçü, demokrat bir ailenin üyesi olmaktan onur duyuyorum.” dedi.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM”

Genel Başkan Meral Akşener’in liderliğindeki İYİ Parti’nin, kadınların toplumundaki gücünü temsil ettiğini ve kadın politikalarıyla farklılık yarattığını vurgulayan Yavuz, “Rozetimi İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz’ın takdim etmesi de benim için çok anlamlı oldu. Eşimle birlikte artık İYİ Parti ailesinin bir üyesiyim. Tüm zorluklara rağmen büyük emek veren teşkilattaki arkadaşlarımızla birlikte, ben de canla başla çalışacağım.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.