SON DAKİKA
Hava Durumu

Nene Hatun mesleki eğitim İş birliği protokolü imzaladı

Korkuteli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Değişim Kuaför Salonu MESLEKİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Nene Hatun mesleki eğitim  İş birliği protokolü imzaladı

Okul Müdürü Zeynep Çayıröz “ İmzalanan protokol ile Korkuteli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  11. sınıf Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Saç Bakımı Dalı öğrencilerinin, yaparak yaşayarak öğrenmeleri, beceri kazanarak mesleki eğitimlerini  imkanlar çerçevesinde, yenilikçi bir yaklaşımla gerçekleştirmeleri amaçlanmıştır. Ayrıca bu protokol mesleki gelişime yönelik planlanan programların  yanı sıra  öğrencilerin sosyal yaşam becerilerini öğrenmeleri ve kişisel gelişimlerini desteklemelerini sağlayacak. Yapılan çalışmalar ile öğrencilerin mesleki yeterlilik kazanmaları  da amaçlanmıştır.” Dedi.Çayıröz “İmzalanan bu protokol ile okul idaresinin belirlediği gün ve zamanlarda ,  sektörün deneyimli işletme sahibi Fikret-Meryem KAVURT çifti sahibi oldukları kuaför salonunda öğrencilerin mesleki eğitimin gereklerinden biri olan işbaşı eğitim almalarına olanak sağlamışlardır.”Dedi.

“Okulumuz sektöre kalifiye elemen yetiştiriyoruz”

Çayıröz “ Bu sayede öğrencilerin işveren – çalışan, misafir (müşteri) – çalışan diyaloğunu öğrendikleri gibi meslekleri için gerekli olan son teknoloji cihazların kullanımını da öğrenmektedirler. Ayrıca Fikret bey ve değerli eşi Meryem hanım mesleklerinin gereği olan tüm konular ile tüm ustalık bilgilerini, öğrencilerle paylaşmakta, her insana nasip olmayacak olan deneyimlerini aktarmaktadırlar.Sektöre kalifiye eleman olarak yetiştirilen Korkuteli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri; okulu bitirdikten sonra da bir meslek sahibi olarak iş hayatına atılacaklar geleceklerini garanti altına alacaklardır. Değişim Kuaför Salonu ile Korkuteli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında yapılan protokol Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Okul Protokolleri sayfasında da yayınlanarak, sektör ile protokol imzalayacak olan diğer Meslek Liselerine  ışık tutacaktır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.