SON DAKİKA
Hava Durumu

Nihat Kavşut adaylığını açıkladı

Pandemi nedeniyle ertelenen İYİ Parti Antalya İl Kongresi’nin 1 Eylül’de yapılacağının açıklanmasının ardından il başkanlığına adaylığını açıklamalar ardı ardına geldi. İl başkan yardımcılarından Nihat Kavşut sosyal medya hesabından il başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini ve bundan sonraki süreçte il başkan adayı olarak çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2020 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2020 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Nihat Kavşut adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, adaylık için nabız yoklayan İl Başkan Yardımcısı Nihat Kavşut, önceki gün İl başkanlığına adaylığını açıkladı.

İl Başkan adaylığı nedeniyle bugüne kadar yürüttüğü il başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini belirten Kavşut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Değerli arkadaşlar, İyi Parti kurulduğu günden itibaren başlayan il başkan yardımcılığı görevimden il başkanımız Sayın Mehmet Başaran'ın il başkan adaylığını açıklaması nedeniyle istifa ettim. Bu göreve devam etmemin etik olmadığı kanaatindeyim.

 

ANTALYA İYİ OLACAK

Bugüne kadar bu görevi bana layık gören Başta Nizamettin Sağır olmak üzere Yavuz Temizer ve Mehmet Başaran'a ayrıca birlikte görev yaptığım il divanı, il yönetimi, ilçe başkan ve yönetimlerine gönülden teşekkürler... Bundan sonraki süreçte İl Başkan Adayı olarak çalışmalarıma devam edeceğim. Kurulduğu günden itibaren beni ailesinden bir fert olarak gören siz değerli dostlarıma saygılar sunuyorum. Hoş bir seda bırakmış olmak dileğiyle. Antalya iyi olacak. Mühür sende kardeşim.” İfadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.