SON DAKİKA
Hava Durumu

Ocak Ayı Huzur Toplantısı Yapıldı

Her ay Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sekiz merkez mahalle muhtarı ile yapılan huzur toplantısı dün sabah gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ocak Ayı Huzur Toplantısı Yapıldı

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak mahalle muhtarları ile yapılan aylık huzur toplantısı dün sabah gerçekleştirildi. Ocak Ayı Huzur Toplantısına Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Caner Çiçek başkanlık yaptı. Bu ayki toplantıya ilçe Jandarma Komutanı Ali Yıldız'da katıldı.

 

8 MAHALLE MUHTARI KATILDI

Toplantıda Çiçek’e, emniyet müdürlüğünde görevli komiserler ve polis memurları eşlik ettiler. Toplantıya; Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal, Kargalık Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar, Alaaddin Mahalle Muhtarı Tahsin Keser, Uzunoluk Mahalle Muhtarı Muhammed Ali Üzüm, İmrahor Muhtarı Veli Şeker ve Aşağıpazar Mahaller Muhtarı Tekin Korucu ve Yeni Mahalle Muhtarı İsmail Akgün katıldılar.

 

İHBARIN ÖNEMİNE DEĞİNİLDİ

Toplantıda, mahalle sakinleri ve mahalle esnafı ile diyalog kurarak, mahallede meydana gelen olayların ve sorunların emniyet güçlerine iletilmesi istendi. Bu sorunların çözümünde polis vatandaş ilişkisine dikkat çekildi. Ve her toplantıda olduğu gibi ihbarın önemine de değinildi.

 

KAYIT DIŞI SURİYELİLERE DİKKAT

Emniyet Müdürü Caner Çiçek,  mahallelerde bulunan Suriye uyruklu vatandaşların kayıt dışı olup olmadıklarını muhtarların takip etmeleri gerektiği ve bu konu ile alakalı gelişmeleri emniyet güçlerine bildirmelerinin önemine değindi. Mahallelere uğrayan satıcı kılığındaki vatandaşlara da dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi. Çiçek, ayrıca kaskın önemine değinerek motosiklet kazalarında kaskın hayat kurtardığına dikkat çekti.

 

ŞÜPHELİ KİŞİLERİ İHBAR ETMEKTEN ÇEKİNMEYİN

Çiçek, Hırsızlıkların genellikle yazlıkçıların yoğun olarak ikamet ettikleri evlerde gerçekleştiğini, bu konuda muhtarların ve vatandaşların şüpheli ve yabancı kişileri mutlaka Emniyet Müdürlüğüne ihbar etmelerini istedi. Çiçek, "Hırsızlıklar özellikle kış boyu boş olan yazlıkçıların evlerine giriyor. Yerli mahalle halkımız ve siz muhtarlarımız bu konuda çok hassas olmalısınız. Yabancı şahıslar ve yabancı araçları gördüğünüzde mutlaka Emniyet Güçlerine bildirin. Biz gerekli işlemleri yaparız. Böylece ilçemiz daha huzurlu olur." diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.