SON DAKİKA
Hava Durumu

Oda başkanları esnaf çalıştayına katıldı

Geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da yapılan Esnaf Çalıştayına Korkuteli Oda Başkanları Hasan Ülkü ve Fahrettin Özbek’te katıldılar.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 Oda başkanları esnaf çalıştayına katıldı

Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) işbirliği ile  bu yıl ikincisi düzenlenen Esnaf Çalıştay’ı Su Otel’de yapıldı. Çalıştay’a Büyükşehir  Belediye Başkanı Menderes Türel, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, oda başkanları, esnaf odaları temsilcileri katıldı. Korkuteli’nden ise Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek ve Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü katıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek; “ Esnaf Çalıştayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında ikinci kez yapıldı. Sayın Başkan Korkuteli’ne bir park orman yapma sözü vermişti. Biz esnaf odası olarak bunu sorduk. Menderes Türel bunun takipçisi olduğunu ve bürokratik yazışmaların devam ettiğini belirtti.” dedi.

“Verimli bir toplantı oldu”

Özbek; “Karma Organize sanayi ile ilgili gelişmeleri sorduk. Bizim açımızdan çok verimli bir toplantı oldu.” Diye konuştu. Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü de toplantı ile ilgili bilgiler verdi. Ülkü; “ Tüm ilçelerden oda başkanları katıldı. İlçelerin sorunları ve esnafın istekleri dile getirildi. Bizde İnşaatçılar Odası olarak beklentilerimiz ve isteklerimi dile getirdik. Bizin ilçemizde sıhhi tesisatçı arkadaşlara “ Kanalizasyon ve Evsel Bağlantı” sertifikası verilmesi gerekiyor. Bu belge olmadan iş yapılamıyor. Bununla ilgili talebimiz oldu. Sayın Menderes Türel’de gereğinin en kısa sürede yapılacağını söyledi. Teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.