SON DAKİKA
Hava Durumu

Oda başkanlarına Ahde Vefa ödülü

Geçtiğimiz günlerde Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yaklaşan oda seçimleri ve yeni yıl öncesi merkez ve ilçe oda başkanlarına “ Ahde Vefa” ödülü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Oda başkanlarına Ahde Vefa ödülü

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), Oda Genel Kurullar Hazırlık ve Ahde Vefa Ödül Töreni düzenledi. Merkez ve ilçelerde bulunan 75 esnaf ve sanatkar odası ile oda yönetim kurulu üyelerinin katıldı. Korkuteli’nden ise İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek ve Korkuteli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Istık katıldı. Ödül töreni ile ilgili açıklama yapan Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek “ Birlik tarafından Granada Otel’de düzenlenen törene ilçemizden de oda başkanları ve yönetim kurulları olarak katıldık. Ocak ayından itibaren odaların genel kurulları var. Tekrar görev alamayacak arkadaşlar olabilir düşüncesi ile düşünülmüş bir program. Oda başkanlarına ve yönetim kurullarına teşekkür plaketi verildi. Hepimiz onure edildik. Birlik başkanımıza ve herkese teşekkür ederiz” Diye konuştu.

“BU SENE YAPILACAK SEÇİMLER FARKLI OLACAK”

İlçelerde faaliyet gösteren, yaklaşık 38 ilçe oda başkanı ve yönetiminin katıldığı törenler, AESOB’ UN, 1 yıllık faaliyet filmi ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin açılış konuşması ile başladı. “BU SENE YAPILACAK SEÇİMLER FARKLI OLACAK” diyen AESOB Başkanı Dere, merkez ve ilçe oda başkanlarına hitap ederek, göreve geldiği 7 Nisan 2016 tarihinden itibaren AESOB’a yeni bir vizyon ve misyon kazandırdıklarını dile getirdi. Kurumsallaştıklarını ve esnafın sorunlarının çözümü noktasında doğru tespitler ve mikro çözümler ürettiklerini ifade eden Dere, “Bildiğiniz üzere Ocak 2018 itibari ile oda seçimlerimiz başlıyor. Odalarımız seçim hazırlıklarını tamamladı. Bu sene yapılacak seçimler farklı olacak. Seçimlerimiz kamuoyu tarafından dikkatle takip ediliyor. Demokratik ve adil bir seçim sonrasında esnafımızın kazanacağı bir süreç geçireceğimize inanıyorum” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.