SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrenciler Cumhuriyet Savcılığını Ziyaret Etti

Korkuteli Osman Önal İlkokulu 4/D Sınıfı öğrencileri, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Korkuteli Adliye sarayını ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2014 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Öğrenciler Cumhuriyet Savcılığını Ziyaret Etti

Osman Önal İlkokulu 4/D Sınıfı öğrencileri okul müdürü Hasan Karatopak ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı İnan Toptimur’u makamında ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Savcısı ile sohbet eden öğrencileri, yargılamanın nasıl yapıldığı konusun da bilgilendirildi. Cumhuriyet Savcısı İnan Toptimur, bir süre karşılıklı sorulu cevaplı sohbet ettiler.

Öğrenciler Cumhuriyet Başsavcısı Toptimur’dan hukuk sistemi, adliye birimleri, adliye çalışanları ve merak ettikleri konularda bilgi aldılar. Daha sonra adliye birimlerini gezen öğrenciler Asliye Ceza, Asliye Hukuk, Sulh Ceza Mahkemelerine gördüler.

öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başsavcı İnan Toptimur, onlara bol bol okuyup, fikir üretmeleri tavsiyesinde bulundu. Sporu bir yaşam biçimi olarak hayatlarına sokmalarını isteyen Başsavcı Toptimur, Öğrencilerden sıradan değil, farklı fikirler üretmelerini istedi.

nğrencilerin geziden çok memnun kaldığı gözlenirken öğrenciler, okuyunca Ne olacaksınız sorusuna İmam olacağız cevabı dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.