SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrenciler karne sevinci yaşadı

2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemi dün sona erdi. İlçemizde 9200 öğrenci ve 900 öğretmen dün itibariyle yarı yıl tatiline başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçemiz Fikriye - Ramazan Yalçın İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2020 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Öğrenciler karne sevinci yaşadı

Fikriye Ramazan Yalçın İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine; İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Emniyet Müdürü Caner Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Ali Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, Şube Müdürleri, Okulun hayırseveri Ramazan Yalçın, kurum amirleri, veliler ve öğrenciler  katıldı. Öğrenciler karnelerini protokol üyelerinden aldılar. Sınıfları ziyaret eden protokol, öğrenciler ile tek tek sohbet etti.

 

Kaymakam Çimşit, “2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemi  herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlandı. Maalesef bir okulumuzda bulunan kanser hastası bir öğrencimizi kaybettik. Ailesine arkadaş ve sevenlerine sabır diliyorum. İnşaallah ara tatilde öğrenci ve öğretmenlerimiz iyice dinlenir ve bu tatili iyi değerlendirirler. Ben başta milli eğitim müdürümüz olmak üzere tüm idarecilerimize öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

 

HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 Çimşit, "Öğrencilerimizin sanatsal ve sportif faaliyetlerde kazandıkları başarıları bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu başarılar ileri ki dönemlerde de katlanarak devam eder. Bu karne töreni vesilesiyle şunu da belirtmem gerekirse ilçemizde 20’ye yakın kurumumuz hayırseverlerimizin, iş adamı ve esnaflarımızın isimlerini taşıyor. Ben bunun için Korkuteli adına hepsine teşekkür ediyorum. Şuan Fikriye Ramazan Yalçın ilkokulunda karne vesilesiyle bulunuyoruz. Hayır severimizde bizimle birlikte. Ben kendilerine teşekkür ediyorum ve sağlık sıhhatli uzun ömürler diliyorum. İnşallah ilçemize bu tip eğitim kurumları hayırseverlerimiz sayesinde kazandırılmaya devam eder. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.