SON DAKİKA
Hava Durumu

Okul birincilerine 5 yıldızlı tatil

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olarak sömestr tatilinde okul birincilerini tatille ödüllendirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Okul birincilerine 5 yıldızlı tatil

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan  ‘Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek’ projesinde Korkuteli’ de dahil olmak üzere, 768 okul birincisi 1536 yakını ile birlikte 5 yıldızlı otelde tatil yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, öğrencilerin tatil yaparak motivasyonlarının yükseleceğini söyledi.Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yıldır sürdürdüğü ve öğrencilerin motivasyonunu yükseltmek amacıyla büyük önem taşıyan ‘Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek’ projesinin dördüncüsü için Milli Eğitim Müdürlüğü ve AKTOB arasında protokol imzalandı. Başkanlık katında düzenlenen imza törenine Başkan Menderes Türel, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı katıldı. Başkan Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin artık yerel yönetim hizmetlerinde insanın doğumundan ölümüne kadar, yaşamın her noktasında müthiş projeler ortaya koyduğunu belirterek, belediyeciliğin sadece yol, su, altyapı, üstyapı, peyzaj çalışmalarından ibaret olmadığını, insan yaşamının her noktasında da vatandaşın  yanında olduğunu  hissettiren bir anlayış sergilediklerini söyledi.

2 BİN 304 KİŞİ TATİLE GİDİYOR

En önemli projelerinden birisinin de okul birincisi olan öğrencileri motive, teşvik etmek ve ödüllendirmek olduğunu belirten Başkan Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: “5 yıldızlı tatille öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim yaşamlarına daha moralli bir şekilde devam etmelerine imkan sağlıyoruz. Bunu Türkiye’de ilk defa uygulamaya koyan Antalya Büyükşehir Belediyesidir. 4’üncü kez gerçekleştiriyoruz. Her sene Alanya’dan Gazipaşa’ya, Korkuteli, Elmalı’dan, Gündoğmuş, Akseki’ye kadar devlet okulu, özel okul ayırt etmeden bütün okul birincisi olan kardeşlerimizi aileleri ile birlikte sömestrde 3 gün 5 yıldızlı konaklama tesislerinde misafir ediyoruz ve onlara bir moral motivasyon sağlıyoruz. Bu yıl 768 okul birincisini 1536 yakını ile birlikte, toplam 2 bin 304 kişiyi tatile gönderiyoruz. Bunların bazıları daha önce tatile gitmiş bazıları hiç gitmemiş. Ve o kardeşlerimizin inanın bana yazdığı mektupları biriktiriyorum, okuduğunuzda kendinizi gözyaşlarınızdan alıkoyamazsınız.” anlamda destek oluyoruz. AKTOB olarak bu projenin paydaşı olmaktan çok memnunuz” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.