SON DAKİKA
Hava Durumu

Ömer İşlek’in 2024 Diye Bir Hesabı Yok

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Sathi Kaplama Asfalt yapılan yollarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Ömer Başkan ayrıca 2024 belediye seçimleri ile ilgili ise; “Ömer İşlek’in 2024 diye bir hesabı yok, ben bugünümden sorumluyum. Bizim derdimiz 2023.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Ömer İşlek’in 2024 Diye Bir Hesabı Yok

MUHALEFETE YÜKLENDİ

Korkuteli’nde doğalgaz çalışmaları sebebiyle bozulan yollarda asfalt dökülmeye başlandı. Çalışmalarla ilgili bilgi canlı yayın yaparak bilgi veren Ömer Başkan, Nisan meclisinde 17 Milyon TL’lik bir borçlanma istendiğini belirterek borçlanma yetkisini vermeyen muhalefet meclis üyelerine yüklendi. Limit olmadığı için borçlanmaya hayır diyenlere Ocak ayında mecliste açılan limit kadar borçlanma getireceğini ifade ederek alınan kredilerle 52 köyün tamamının asfaltlamasını yapacağını bildirdi.

ANCAK İLÇEYE VAKİT KAYBETTİRİRSİNİZ

Ömer Başkan; “Sizin bizi engelleme şansınız yok değerli muhalefet, ancak ilçeye vakit kaybettirirsiniz. Mayıs ayında eğer yetkiyi vermiş olsaydınız 17 Milyon Lira haziran ayında başlayacaktı bu işlemler.  3 ay ben para bulmak için uğraşmayacaktım.” Dedi. Ardından alınan hibeler için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teşekkür etti.

BİZİM DERDİMİZ 2023

Açıklamasında 2024 Belediye seçimlerinde aday olup olmayacağı ile ilgili bilgi verdi. Ömer Başkan; “Ömer İşlek’in 2024 diye bir hesabı yok, ben bugünümden sorumluyum. 2024’te aday olurum olmam, kazanırım kazanmam onun önce takdiri Genel Başkanım Devlet Bahçeli ve Sadir Başkan olmak üzere teşkilatlardadır. Onun dışında böyle bir şey oluşursa da seçim olursa da seçimde millettedir Onun dışında hiçbir kuvvet 2024 hesabını bizim beynimize koyamaz. Bizim derdimiz 2023.  Bununla da ilgili Allah nasip ederse seçim sürecine girildiğinde bu seçimin ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışacağız. Ayrıca 2023 seçimlerinin Korkuteli içinde ne kadar önemli olduğunu konuşacağız. “ diye  konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.