SON DAKİKA
Hava Durumu

“On gündür suyumuz yok”

Geçtiğimiz günlerde “Bayat Bademleri su istiyor” başlıklı haberimizde Bayat Bademleri Mahallesi sakinlerinin suyumuz yok serzenişini siz okuyucularımıza duyurmuştuk. Şimdi Korkuteli Merkez Kasaplar Mahallesi sonunda yer alan 10 kadar evin sahibi vatandaş on gündür suyumuz yok iddiasında bulunuyor

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“On gündür suyumuz yok”

Hayvan derneklerini arayacağız

 

Korkuteli Manşet Gazetesi yaptığı doğru ve tarafsız haberler ile vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde  “Bayat Bademleri su istiyor” başlıklı haberimizde Bayat Bademleri Mahallesi sakinlerinin suyumuz yok serzenişini siz okuyucularımıza duyurmuştuk. Şimdi Korkuteli merkez Kasaplar Mahallesi sonunda yer alan 10 kadar evin sahibi vatandaş on gündür suyumuz yok iddiasında bulunuyor. Vatandaşlar “Bizim on gündür suyumuz yok. Defalarca görüşmeler yaptık. Ancak bize sizin orda on kadar ev var biraz bekleyeceksiniz dediler. Kendimizden geçtik. Beslediğimiz hayvanların içecek suyu kalmadı. Hayvan Koruma Derneklerine haber vereceğiz. Belki o zamana suyumuz gelir. Acil yardım bekliyoruz. Büyükşehir bize çözüm bulsun” dediler.

 

 

Bayat bademleri çözülmüştü

 

Geçtiğimiz günlerde Bayat Bademleri ile ilgili yaptığımız son haberde “Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç gazetemize yaptığı açıklamada vatandaşların serzenişinde haklı olduğunu belirterek; “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak sorunun çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa sürede Bayat Bademleri Mahallemizi suya kavuşturacağız” dedi. Sondaj çalışması için ekiplerin birkaç gün içinde çalışmalara başlayacağını belirten Bilgiç; “Çok kısa süre içinde Bayat Bademleri mahallemize ekipler sondaj çalışmalarını tamamlayacak. Su sorunumuzu çözeceğiz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Hizmet Korkuteli’ye iyi gelecek” şeklinde konuştu” satırlarına yer vermiştik. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç ile görüşme yapan Yazı İşleri Müdürümüz Yaşar Uz’a müjde veren Bilgiç “Karataş, Karakuyu Bayat Bademleri’nde sondaj bitmek üzere. Bu yıl su sıkıntısı çözmek için gece gündüz çalıyoruz” dedi. Şimdi gözler Korkuteli’nin merkez mahallesinde yaşanan su sıkıntısını çözüme kavuşup kavuşmayacağına çevrildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.