SON DAKİKA
Hava Durumu

Özbek” Esnaf gereken özveriyi gösteriyor”

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “ Esnafımız gereken özveriyi gösteriyor” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Özbek” Esnaf gereken özveriyi gösteriyor”

Korkuteli’nde ekonomik olarak uzun zamandır beklenen hareketlenme oldu. Ramazan Bayramı sırasında birdenbire gelen yazlıkçı nüfus, ilçede ekonomik olarak bir nebze olsun hareketlenme başladı. Esnaf durumdan memnun. Geçtiğimiz günlerde Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek bazı açıklamalarda bulundu. Fahrettin Özbek “ Genel anlamda ekonomik bir sıkıntı var.”Dedi.

“Aynı özveriyi ve anlayışı vatandaşlardan da bekliyoruz”

Özbek “ Esnaf, işveren, işçi, bu sıkıntı herkese yansıyor. Ama ilçemizde yazlıkçı nüfusun gelmesi ile bir hareketlenme oldu. İlçe esnafı biraz olsun rahatladı.  Geçen yıl gelen ama bu yıl gelmeyen yazlıkçılar var. Esnafımız gerekli ilgiyi ve özveriyi gösteriyor. Bu dengeyi iyi tutturmak  lazım. Esnafımız tüm çaba ve özveriyi gösteriyor, yazlıkçı bunun farkına varmalı. Esnaf üstüne düşeni yapıyor. Aynı özveriyi ve anlayışı vatandaşlardan da bekliyoruz.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.