SON DAKİKA
Hava Durumu

Özbek “Gökce’ye teşekkür ediyoruz”

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye özellikle Korkuteli’nde yaz aylarında düzenlenen kermesler için ayrılan yerler konusunda teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2015 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2015 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Özbek “Gökce’ye teşekkür ediyoruz”

Esnafımız mağdur olmayacak

 

Korkuteli’nde özellikle yaz aylarında çeşitli hayır kurumları üniversite öğrencileri ve yurtlar için kermesler düzenliyor. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye özellikle Korkuteli’nde yaz aylarında düzenlenen kermesler için ayrılan yerler konusunda teşekkür etti. Özbek gazetemiz yazı işleri müdürü Yaşar Uz’a yaptığı açıklamada “Korkuteli Belediye Başkanımız Hasan Gökce özellikle yaz aylarında yapılan kermesler için yaptığı yer seçimleri için Korkutelili esnaflar adına teşekkür ediyoruz. Yapılan yer seçimleri esnafların satışını etkilemeyecek şekilde yapılmıştır. Yaz aylarında para kazan esnafımız mağdur olmayacak” şeklinde konuştu.

 

“Kermesleri Rakip görmüyoruz”

 

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek açıklamalarına şu şekilde devam ederek “Daha önce seçilen alanlar çarşı içerisinde özellikle yaz aylarında para kazanan esnafımıza zarar veriyordu. Şuan kermesler için Yaşar Yalçın İlkokulu ve Korkuteli Şehitler Parkında yer veriliyor. Bu sayede birçok esnafımız mağdur olmuyor. Özellikle gıda satışı yapan esnafımız lokantalar mağdur oluyordu. Biz esnaflar olarak bu hayır kurumlarımıza her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Onları yani kermesleri rakip olarak da görmüyoruz. Ancak yapılan satışlar ve açılan stantlar nedeni ile mağdur oluyorduk. Bu konuda Korkuteli Belediye Başkanımız gerekli bir hassasiyet göstererek esnafımızı mutlu etmiştir” şeklinde koştu.

2

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.