SON DAKİKA
Hava Durumu

Özbek Güven Tazeledi

Dün sabah 2018 yılı Olağan Kongresini gerçekleştiren Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odasında, mevcut Başkan Fahrettin Özbek ikinci kez başkan oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2018 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2018 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Özbek Güven Tazeledi

Geçtiğimiz günlerde Korkuteli’nde oda seçimleri başladı. Dün sabahta Korkuteli Belediye Düğün Salonunda, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi vardı. Mevcut Başkan Fahrettin Özbek karşısında rakip olmadığı için tek liste ile ikinci kez başkan oldu.  Divan üyelerinin seçimi ile başlayan kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, faaliyet raporu ve bütçenin okunması ile devam etti. Ardından Başkan ve yönetim kurulunun oylanmasına geçildi. Daha sonra Başkan Fahrettin Özbek bir teşekkür konuşması yaptı. Özbek; “Esnaf ve Sanatkarlar toplumda farklı bir yerde bulunurlar. Sadece ekonomik alanda değil, sosyal ve kültürel hayatımızda önemli işlevlere sahiptirler. Osmanlı’da da toplumu yönlendiren, Genç Cumhuriyet’e sahip çıkan, esnaflarımız bugünde toplumsal bütünlüğümüzün en önemli teminatıdır.” ifadelerini kullandı.

“Allah utandırmasın”

Özbek; “Değerli arkadaşlar sizler bu görevi bizlere verdikten sonra odamızı içine kapanık unutulmuşluğu uyandırıp aile şuurunu tekrardan oluşturmak için arkadaşlarım ile kolları sıvadık. Tahmin ediyorum belli ölçüde başarılı olduk. 2014 yılında Halk Eğitim Müdürlüğü ile hijyen sertifikaları verdik. KOSGEB bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Belediye başkanı ve siyasi partilerimizi ilçeye yapılması planlanan kültür merkezi ile ilgili görüşmeler yaptık. İnternet sitemizi kurduk. Özel sağlık kuruluşları ile indirim protokolü imzaladık. Yapılan fuar ve diğer gezileri sizlerde biliyorsunuz. Yeni dönemde sizlere iş, aş olacak vizyon projelerin başlayacağı,  bir dönem hedefliyoruz. Yüklemiş olduğunuz sorumluluğun arkadaşlarım ve ben farkındayız. Allah utandırmasın.” Diye konuştu.

 Özbek’in listesi şu şekilde;  

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER;
MUHARREM YAVUZ
MEHMET AKDENİZ
RAMAZAN BÜLBÜL 
ABDURRAHMAN KINIK
RAMAZAN BAYAR
HİLMİ KIZILLI 
AHMET ZORLU
OSMAN KÜÇÜKYÖRÜK

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER;
HÜSNÜ ÖZGEN
SEFA AYDEMİR
RAHİME TAŞTEPE
ABDULLAH ŞİŞHANECİ
RECEP ŞİMŞEK
ZAFER ŞAHİN
MEHMET YAMAN
HÜSEYİN ARSLAN
RAMAZAN KELEŞ

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
MESUT GÜN
SADIK ÜNAL
ÖZKAN ÖZGÜR

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
ÖZGÜR SÖNMEZ
SEYFULLAH TOPAL
RAMAZAN HORZUM       
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.