SON DAKİKA
Hava Durumu

Özbek’ten Halk Eğitim Merkezi ziyareti

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan’ı ziyaret etti. Oda Başkanı Özbek, “Halk Eğitim Merkezi ile birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetlere imza atacağız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2016 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2016 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Özbek’ten Halk Eğitim Merkezi ziyareti

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan’ı ziyaret etti. Oda Başkanı Özbek, Halk Eğitim Merkezi ile birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetlere imza atacağız. Yoğun talep sonrası hijyen eğitimi yeniden başlayacak. Hijyen kursunu tekrar açacağız” dedi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile esnafın istediği kursların açılmasında destek olacaklarını ifade eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, Biz hizmet etmekten mutluluk duyan meslek kuruluşlarıyız. Oturduğu makamlarda kalıcı olduğunu düşünen bir anlayışa sahip değiliz. Esnaf kardeşlerimizden birinin yaşadığı sorun, hepimizin sorunudur. Biz her zaman esnaf kardeşlerimizin en güzel standartlarda yaşamasını istiyoruz. Önümüzdeki dönemde güzel gelişmeleri hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Başkan Fahrettin Özbek, Göreve başladığımız günden buyana tüm esnaf ve sanatkârlarımızla iyi ilişkiler içerisinde olmaya, esnaflarımızdan gelen taleplere çözümler getirmeye çalıştık. Esnafımız ile ilgili konularda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Hijyen kursu açtırdık. İş yeri sahipleri ve işletenleri, çalışanlarının hijyen eğitimi almasından ve belgeli olarak çalıştırılmasından birinci derecede sorumlu tutulmuşlardır. Şuna yoğun talepler sonrası hijyen eğitimi yeniden başlayacak. Bizde ilçedeki esnafımıza yönelik Hijyen kursu açılması için çalışıyoruz. Belgeler, kişi mesleğini icra ettiği sürece geçerli kabul edilecektir. Yönetmelik kapsamında bulunan iş yerlerinin sahipleri ve işletenleri, hijyen belgesi alması mecburidir. Yönetmelik kapsamındaki işkollarında faaliyet gösteren işyerlerinde çalışanların işyeri sahipleri ve işletenlerce bu eğitimleri almak üzere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvurarak kurs alsın” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.