SON DAKİKA
Hava Durumu

Özbek “ Yeniden adayım”

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2018 yılında yeniden sandığa gidecek, mevcut başkan Fahrettin Özbek geçtiğimiz gün “ Yeniden adayım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Özbek “ Yeniden adayım”

2014 yılının Şubat ayında Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Seçilen Fahrettin Özbek, 2018 Ocak –Mart ayı arasında yapılacak olan 24. Olağan kongrede yeniden aday olacağını belirtti. 2014 yılında 23. Olağan Kongrede Fahrettin Özbek 442 oy alarak başkan seçilmişti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek “ 24. Olağan Kongrede yeniden aday olacağım.”Dedi.

 

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

Özbek “Biz yaklaşık 20 yıldan fazladır unutulmuş, ne yaptığı bilinmeyen bir kurumu ayağa kaldırdık, ilçemize kazandırdık. Daha tecrübeliyiz artık, neyi nasıl yapacağımızı daha iyi biliyoruz, önümüzdeki olağan kongrede ben tekrar aday olacağım, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yaklaşık üç buçuk yıldır bu görevi yapıyoruz yönetimime ve bana gelen bir şikâyet olmadı, odamıza kayıtlı bin yüz esnaf var. Herkese ulaşmaya, yardımcı olmaya çalıştık. İnşallah hizmetlerimiz devam edecek” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.