SON DAKİKA
Hava Durumu

Özlemle andık

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Korkuteli’nde de düzenlenen törenlerle anıldı, Ulu Önderin ölüm saati olan saat 9’u 5 geçe tüm araçlar siren ve klaksonlarını çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2017 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2017 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Özlemle andık

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Kemal Atatürk, ölümünün 79. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Korkuteli’nde de düzenlenen törenlerle anıldı. Korkuteli Anıt Meydanı’nda sabah saat 8.40’da başlayan programa Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık Makamı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı Çelenklerinin sunulması ile başlandı. Program sunucusunun verdiği işaretle saygı duruşuna geçildi. Ulu Önderin ölüm saati olan saat 9’u 5 geçe tüm araçlar siren ve klaksonlarını çalarak 2 dakikalık saygı duruşuna geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program için Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonuna geçildi.

 Öğrenciler ödüllendirildi

Programa Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Kolan, C. Başsavcısı Ayhan Yenilmez, siyasi parti temsilcileri ve kurum amirleri katıldılar. HEŞKAL öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programda duygusal anlar yaşandı. Burada da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı HEŞKAL müdürü Hadi Yeke yaptı. Daha sonra Atatürk Orotoryosu gösterisine geçildi. Program sonunda 10 Kasım Konulu resim, şiir ve kompozisyon dalında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Kolan ve C.Başsavcısı Ayhan Yenilmez tarafından verildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.