SON DAKİKA
Hava Durumu

Özlü “Ücretsiz olmamalı”

Korkuteli Manşet Gazetesi olarak bir süredir haberlerimize taşıdığımız baraj altı piknik alanının halen halka açık olmaması haberlerine CHP Korkuteli İlçe eski Başkanlarından Zeki Özlü’den ilginç bir yorum geldi

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Özlü “Ücretsiz olmamalı”

Bedava Sirke Baldan Tatlı Mı?

 

Gazetemizin yaptığı haberler kamuoyunda büyük ses getirmeye devam ediyor. Korkuteli Manşet Gazetesi olarak bir süredir haberlerimize taşıdığımız baraj altı piknik alanının halen halka açık olmaması haberlerine Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe eski Başkanlarından Zeki Özlü’den ilginç bir yorum geldi. Özlü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “BEDAVA SiRKE BALDAN TATLI MI” Bir suredir Korkuteli piknik alanının parasız olması konusu yerel gazetelerimizde haber konusu olmaktadır. Geniş halk kesimlerince kullanılan mesire alanları deniz baraj göl gibi yerlerin ücretsiz olması ilkesel olarak doğrudur. Yalnız halka acık bu alanları amaca uygun ve temiz kullanım konusunda toplum olarak sorunluyuz. Çevremizde ki bu alanların da durumu farksızdır. İlçemizde ki bu alanların güncel hukuki durumu bu yazının dışındadır. Kişisel olarak bu alanların tamamen ücretsiz olup kullanılamaz olması yerine halkın ödeme gücünü zorlamadan alınacak ücretle kullanıma uygun olması daha akla yakın. Bedava sirke Baldan tatlı görünmüyor” ibarelerine yer verdi.

 

Biz anlam veremedik

 

Özlü’nün yaklaşımı siyasi çevrelerde şaşkınlık yarattı. Siyasi çevrelere “Halkımızın bedava yararlanması istenen hizmeti Sayın Özlü paralı olması gerektiğini savunuyor. Cumhuriyet Halk Partili birisinin halkın hizmet almasını bedava sirke baldan tatlı mı cümleleri ile eleştirmesine ve ücretsiz olmasın karşı çıkmasına bir anlam vermedik” şeklinde konuştular. Konu ile ilgili olarak AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Ben kanunsuz hiçbir işin arkasında olmadım olmam. Vatandaşın menfaati her zaman daha önemlidir. Kanunlar ve adli makamlar ne karar verirse o uygulanır. Ben bu işletme için kimseyi aramadım. Kimseye dosyayı Sümen altı edin demedim. Asla hiçbir konuda bunu demem. Adli süreç bitince konu çözüme kavuşacaktır” demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.