SON DAKİKA
Hava Durumu

PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR

Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? söylentilerine son noktayı koydu.Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Olağanüstü Meclis Toplantısında yaşanan olayla ilgili açıklama da bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, "Bu ittifak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde pazara kadar değil, memleket için, vatan için, bayrak için, mezara kadar olan bir ittifaktır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2020 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR

Sancaktar, "Şimdi siz sormadan söyleyeyim Arkadaşlar diğer bir konuda 26 Aralık 2019 tarihinde yaşanan Korkuteli Belediyesi Olağan Meclis Gündemindeki maddelerden bir tanesine Ak Parti grubu adına red kararımız vardır. Ben konuya bir açıklık getirmek istiyorum." dedi.

 

KORKUTELİ BELEDİYESİNDE HİZMETE BAŞLADIK

Sancaktar, "Değerli basın mensuplarımız, biz Ömer Başkan ile 27 Ocak 2019 tarihinde Antalya Kapalı Spor Salonunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ömer İşlek´in elini kaldırmasından sonra Cumhur İttifakının adayı olarak Korkuteli ilçemizde gece gündüz demeden, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının mensupları ile ve gönüllüleriyle çalışarak 31 Mart 2019 akşamı milletimizin teveccühüyle Korkuteli Belediyesinde hizmete başladık." dedi.

 

PROJE VE YATIRIMLARIN ÖNÜNÜ AÇTIK

Sancaktar, " Geçtiğimiz 9 aylık süreçte Cumhur İttifakının Belediye Başkanı Ömer İşlek´e gerek mecliste gerek sahada gerekse bürokrasi ve bakanlıklarda Ak Parti olarak tüm desteği vererek, Korkuteli adına yek vücut olduk. Ömer Başkanın Korkuteli adına meclise getirdiği gerek kanun maddeleri, gerekse yatırım projelerine engel olmadığımız gibi daha da engelleri aşarak proje ve yatırımların önünü açtık." dedi.

 

ÖMER BAŞKANA BİR BAŞ KALDIRMA DEĞİLDİR

 Sancaktar, "Biliyorsunuz ki daha önceki meclisimizde Korkuteli Belediyesi'nin taşınmazlarının satış yetkisini Sayın Başkana gerek borçların ödenmesi adına, gerekse de yatırımlarda kullanılmak üzere yetkisini verdik. Bu arsaların bir kısmı satılırken bir kısmına da alıcı bulunamamıştır.  Aralık ayının sonundaki olağanüstü meclisteki altı milyon dört yüz bin TL'lik teminat mektubu isteğine (borçlanma) parti meclis grubu toplantımızdaki red kararının çıkmasının sebebi, Ömer Başkana bir baş kaldırma olmadığı gibi, Korkuteli Belediyesinin yatırımlarına bir kilit vurma yada engel çıkarma hiç değildir." dedi.

AK PARTİ OLARAK BİR GRUP KARARI ALDIK

Sancaktar, " Tam aksine Korkuteli Belediyesi'nin elinde bulunan 12 adet taşınmazının fiyatlarının tekrar değerlendirilerek satışa sunulması, buradan elde edilecek paralarla da hem esnafın borcunun ödenmesi hem de yatırımlarda da kullanılmasını da ön gördük. Korkuteli Belediyesi'nin borcunu borçla kapatmak yerine ilk etapta önceden yetkisini verdiğimiz satılamayan taşınmazların tekrar satılmasıyla borçların ödenmesi ve yatırımların devam etmesi noktasında Ak Parti olarak bir grup kararı aldık." dedi.

 

GEREKİRSE ANKARA’YA GİDER O KREDİYİ BULURUZ

Sancaktar, " Plan bütçe komisyonunda ve mecliste de belirttiğimiz gibi bu taşınmazların tekrar satılmaması halinde ihtiyaç var ise esnaf borcu ödenmesi ve yatırımların devam etmesi adına gerekirse tekrar kredi kullanılmak istenildiğinde Ak Parti olarak Belediyemizin ihtiyacı olan krediye onayda veririz, gerekirse de o krediyi bulmak için Ankara’ya gider yine Ömer Başkanla birlikte o krediyi buluruz." dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI HİÇ BİR SIKINTI İÇİNDE DEĞİLDİR

 Sancaktar, "Şunu da öncelikle belirtmeliyim ki; Cumhur İttifakı hiç bir sıkıntı içinde değildir. Ömer Başkanında söylediği gibi Cumhur İttifakı bir borçlanma yüzünden zarar görecek bir ittifak değildir. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın da söylediği gibi bu ittifak 15 Temmuz gecesi Aziz milletimizin bir araya gelerek kurduğu ittifaktır." dedi.

 

YIKILACAK BİR İTTİFAK ASLA DEĞİLDİR

Sancaktar, " Birileri sanmasın ki bu ittifak altı milyon dört yüz bin TL'lik bir borçlanma ile ne meclis üyeleri ile ne bir Belediye Başkanı ile nede Korkuteli İlçe teşkilatlarının sıkıntısı ile yıkılacak bir ittifak asla değildir. Bu ittifak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde pazara kadar değil, memleket için, vatan için, bayrak için, mezara kadar olan bir ittifaktır." dedi.

 

 ÖMER BAŞKAN İLE BİRLİKTE KOŞACAĞIZ

Sancaktar, "Şunu net bir şekilde ifade ediyorum ki Ak Parti Teşkilatı olarak Ömer Başkanın Korkuteli ye kazandıracağı projelerin sonuna kadar arkasındayız. Cumhur İttifakı´nın seçimlerde Korkuteli için verdiği sözlerin arkasındayız. Gerek bürokraside gerekse Hükümet kanadında yapılacak olan ne varsa Ömer Başkan ile birlikte koşacağız." dedi.

 

AK PARTİ KORKUTELİ'NİN EN BÜYÜK PARTİSİDİR

 Sancaktar, "Ama şunu da belirtmeliyim ki 3, 5 kişi ile değil hep birlikte koşacağız. Arkadaşlar orada bir yanlış anlaşılma var. Ak Parti 3, 5 Meclis üyesinden oluşan bir parti değildir. Ak Parti 30 yönetim kurulu, 30 ar da gençlik ve kadın kollarından oluşan yönetim kurullarıyla birlikte 58 mahalle başkanı ve yönetimleri 11.500 üyesi olan, son yerel seçimlerde de Antalya Büyükşehir Belediyesi için ilçemizden 20600 seçmenin oyunu alan Türkiye’nin ve Korkuteli'nin en büyük partisidir." dedi.

 

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 Sancaktar, "Bu arkadaşlarımızla birlikte liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla seçim esnasında Ömer Başkanın arkasında nasıl durduysak bu günde, yarında her türlü adımda, her türlü yatırımda yönetimlerimizle, meclis üyelerimizle, tüm arkadaşlarımızla birlikte, partimizin ilkeleri doğrultusunda Ömer Başkanın yanındayız bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKININ EN UYUMLU İLÇELERİNDENİZ

Sancaktar, " Kimse buradan fitne fesat ayrılık gayrılık çıkarmaya çalışmasın. Ak Parti ve MHP Türkiye’nin en güçlü ittifakıdır. Fakat şu da bilinir ki ikisi de kurumsal kimliği olan ayrı ayrı partilerdir. Her iki partininde kendine göre ilkeleri vardır, bu partilerin mensupları kendi partilerinin ilkeleri doğrultusunda kararlar alırlar hareket ederler, gerektiğinde memleket için, ülkemiz için bir araya gelirler en doğru kararı alırlar ne ayrışma nede ayrılık olur. Cumhur İttifakı en güçlü şekilde devam etmektedir, Korkuteli'de Cumhur İttifakının en uyumlu ilçelerindendir." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.