SON DAKİKA
Hava Durumu

Portakal Tır Korkuteli’ne geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Çocuk etkinlikleri kapsamında “Portakal Tır” Korkuteli’ li çocuklarla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2017 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2017 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Portakal Tır Korkuteli’ne geldi

Geçtiğimiz günlerde Portakal Tır (Şeker Portakalı) Korkuteli’ li çocukları eğlendirmek için geldi. Bir kültür hizmeti olarak gerçekleştirilen “Portakal Tır (Şeker Portakalı)”, çocuklar için hazırlanmış bir gösteri programı. Adını, amaca uygun olarak düzenlenen tırdan alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. “Portakal Tır (Şeker Portakalı)  Çocuk Etkinlikleri”, çocukları eğlendirmek, hayal dünyalarını geliştirmek, yeteneklerini ortaya koymalarına yardımcı olmak, toplum içinde kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Portakal Tır Etkinlikleri; merkezden uzak, programlara katılacak maddi gücü ve zamanı bulunmayan çocuklara etkinlikleri onların bulundukları yerlere götürmek amacıyla yola çıkıyor.

Antalya’da çeşitli ilçelere gidiliyor

Etkinlikler kapsamında Antalya’nın çeşitli ilçelerine giderek geleneksel gösteri sanatları ile modern sanatlar bir arada veriliyor. Gösteri kapsamında sihirbaz, akrobat, jonglör, palyaço, kukla ve karagöz sanatçıları sahne alıyor. Korkuteli Hizmet Birimi Başkanı Mahmut Bilgiç “Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Portakal Tır (Şeker Portakalı) Çocuk Etkinlikleri”, ilçemizde bugün çocukları eğlendirmek, hayal dünyalarını geliştirmek, yeteneklerini ortaya koymalarına yardımcı olmak, toplum içinde kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Geleneksel gösteri sanatları ile çağdaş eğlenceyi bir arada sunan Şeker Portakalı ile çocuklar sihirbaz, akrobat, jonglör, palyaço, kukla ve karagöz sanatçılarıyla görsel bir şölen yaşadılar.” Dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.