SON DAKİKA
Hava Durumu

Saadet’te İrban sesleri

Geçtiğimiz haftadan beri bağımsız aday olacağı konuşulan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın bu kez de Saadet Partisi’nden aday olacağı iddia edildi. Siyasi kulislerdeki bu iddialar ilçe gündemini yeniden hareketlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2019 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2019 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Saadet’te İrban sesleri

SAADET İRBAN’A SICAK BAKIYOR

Cumhur İttifakı’nın ilçedeki adayı olması beklenen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın aday gösterilmeyişi hem ilçede hem de Ak Parti camiasında şok etkisi yaratmıştı. Geçtiğimiz hafta boyunca da Hasan Ali İrban’ın bağımsız aday çıkması yönünde parti tabanından telkinlerde bulunulduğu iddia edilmişti. Dün de ilçe gündemi yeni bir iddia ile hareketlendi. Dün öğleden sonra siyasi kulislerde İrban’ın Saadet Partisi ile görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşme sonucunda Saadet Partisi adaylığına sıcak baktığı iddia edildi.

TARAFLAR SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Aynı zamanda İrban ve kurmaylarının Ak Parti’den istifa edecekleri, seçim kazanıldığı takdirde Ak Parti’ye bir dönüş olmayacağı da iddialar arasında. İrban ve kurmayları da geçtiğimiz gün önceki dönem ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve partililer ile toplantı yapmıştı. Toplantıdan edinilen bilgiye göre; İrban’a aday olması yönünde parti tabanından büyük destek geldiği belirtilmişti.  İrban ise tüm bu süreç boyunca sessizliğini korudu. Bağımsız adaylığı veya Saadet Partisi adaylığı ile ilgili açıklama yapmadı. Saadet Partisi cephesi de bu iddialar ile ilgili açıklama yapmaktan çekinirken, 1 Şubat’ta adaylarının açıklanacağını belirttiler
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.