SON DAKİKA
Hava Durumu

Saadet’ ten aday belirleme istişareleri

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatının önümüzde ki günlerde adayını açıklaması bekleniyor. Parti içi istişare ve toplantılarının yoğunluk kazandığı değerlendirmesi yapılan Saadet Partisinin, önümüzde ki haftalarda aday çıkarmak için yoğun bir çalışma içine gireceği düşünülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2019 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2019 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Saadet’ ten aday belirleme istişareleri

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan basın açıklamasında ittifak ortağı olmayacakları yönünde bir yoruma yer verilmişti. Kendi Adaylarını çıkaracaklarını belirten Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen, tarafından yapılan bu değerlendirmelerin üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen henüz Saadet Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı olacak isim kamuoyuna açıklanmadı. Edinilen bilgilere göre Parti içi istişare toplantılarının yoğunluk kazandı. Saadet Partisinin önümüzde ki haftalarda aday çıkarmak için yoğun bir çalışma içine gireceği düşünülüyor.

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı mensubu kişilerin söylemelerine göre önümüzde ki hafta Belediye Başkan Adayı gösterilecek ismin açıklanması bekleniyor. Bu gelişmenin yanı sıra aday belirleme sürecinin son gününe kadar beklenebileceği ifadelerine de yer verildi. Kesinlikle diğer partilerle ittifak düşünmediklerini söyleyen Saadet Partisi İlçe Teşkilatı yönetiminde herkesin aday gösterilebilecek değerde olduğu söylenirken ilçe kamuoyu, Saadet Partisi Aday Adaylığını resmen ilan eden Serdar Cihat Yavuz, ismine muhtemel gözle bakıyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.