SON DAKİKA
Hava Durumu

Saadet'ten Dereköylülere destek

Dereköy Yaylasına açılmak istenen kömür ocağına karşı köylüler direnmeye devam ediyor. Bir şirket tarafından kömür çıkarmak için 10 yıl süreyle kiralanmak istenilen araziler için köylüler geçtiğimiz haftalarda Kaymakamlığa dilekçe vererek, Kaymakam Ömer Çimşit ile görüşmüşlerdi. Köylüler geçtiğimiz gün konu ile ilgili Saadet Partisi İlçe Yönetimini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2020 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2020 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Saadet'ten Dereköylülere destek

Dereköy Yaylasına açılmak istenen  kömür ocağına karşı çıkan köylüler geçtiğimiz gün Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Sarıcalar ve yönetimini ziyaret etti. Konu ile ilgili Saadet Partisi İlçe Yönetimi sosyal medya hesabından, " Suyu, havası, doğası ve tarımsal üretimiyle ülkemiz ve bölgemizin en önemli mahallelerinden Dereköy Mahallemizde halka rağmen yapılmak istenen Kömür madeniyle alakalı teşkilatımızı ziyarete gelen Kıymetli Dereköy Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

 

SAHİP ÇIKMA NOKTASINDA KARARLIYIZ

Açıklamada, "Memleketine, toprağına sahip çıkan kardeşlerimize teşkilatımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Yakın zamanda engellenen, Sülekler Mahallemizdeki Mermer ocağı açılma teşebbüsünde olduğu gibi rozetlerimizi bir kenara bırakıp Korkuteli'mizin hayat damarlarından olan Dere köyümüze sahip çıkma noktasında kararlı olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isteriz. İlgilileri ve tüm siyasileri de acilen kendilerine yakışanı yapmaya davet ediyoruz." açıklaması yapıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.