SON DAKİKA
Hava Durumu

"Sadece oy vermesinler, katkı sağlasınlar"

İlçe kulislerinde başkan adaylarının kim olacağının yanı sıra meclis üyesi listesine ismi yazılacak kişiler konuşuluyor. Belediye meclis üyesi olarak görevlendirilecek kişilerin karar belirleme noktasında oy vermenin yanı sıra Korkuteli için bireysel katkı sağlamaları gerektiği ifadelerine yer veriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2018 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
"Sadece oy vermesinler, katkı sağlasınlar"

İlçe gündeminde yerel seçime yönelik yoğun bir hareketlilik yok. Ancak bu durumun yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisinde ki başkan atamasının yanı sıra meclis üyeliği konusunda söylemler kulislerde en çok konuşulanlar arasında. Gazetemizde yayınlanan köşe yazısı sonrasında ilçemiz kulislerinde konu ile ilgili yorumlar dikkatlerimizden kaçmadı.  Görüşlerini dile getiren birçok kişi tarafından imar konusunda yol ve park yapımı dışında ilçe halkının beklentilerinin karşılandığı bir projeye imza atılmadığı ifadelerine yer verildi.

"KARARLAR OY BİRLİĞİ İLE ALINAMIYOR"

Özellikle geçtiğimiz süreçte önceki Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve sonrasında göreve gelen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban Başkanlığında gerçekleştirilen olağan Meclis toplantılarında alınan kararlara dikkatler çekiliyor. Ek bütçe kullanılması gibi bir çok konuda oy birliğinin yaşanmaması ve oy çokluğu ile karara bağlanması konusu söylemlerde yer almakta. Ayrıca hemen göreve gelir gelmez kısa zamanda çalışma başlatılacağı söylenen Gençlik Merkezi çalışmaları ile ilgili bir çalışma yapılmadığı yönünde değerlendirmelerde de bulunulması konusu da dikkatlerden kaçmadı. İlçe halkından birçok kişi oylamada el kaldırıp indirmekle Meclis Üyeliği yapılmayacağını savunduklarını belirtti.

"GEREKENİ YAPACAK KİŞİLER GÖREVE GETİRİLMELİ"

Konuyla ilgili görüş bildiren bazı vatandaşlar, yapılan çalışmaları görmezden gelmediklerini belirtti. Ayrıca bağlı bulundukları siyasi parti görüş ve düşüncelerine aykırı hareket etmeleri gerektiğini ifade etmediklerinin de altını çizdiler. İlçe sorunlarına yönelik proje üretebilen yaşlısından gencine ihtiyaç duyulan alanda çalışmalar yapılması gerektiğini belittiler. Kadın girişimciler, engelli vatandaşlar ve bakıma muhtaçlar gibi bir çok önem arz eden konu ile ilgili bir proje çalışması yaptıklarını duymadıklarını iddia ettiler. İlçe kulislerinde Belediye Meclis Üyeliği konusunda ki yoğun talep ilçe gündeminde dikkatleri çekiyor. İlçe kulislerinde meclis üyesi aday adayı olmak isteyen birçok kişinin önceden sergilemiş olduğu tavır ve davranışları ile kendilerini belli ettikleri iddia ediliyor. Birçok vatandaş, çoğunluğa uyan bir anlayıştan uzak kişisel düşüncesini öne süren Korkuteli için elini taşın altına koyabilen, gerekeni yapacak kişilerin göreve getirilmesi gerektiği yönünde değerlendirmelere yer verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.