SON DAKİKA
Hava Durumu

Sal’ın altın kramponları; Korkutelispor

Antalya Süper Amatör Lig’in 16. Haftasında kendi evinde Elmalı Belediyespor’u ağırlayan birinci grubun yenilgisiz lideri Korkutelispor, kendi evinde Elmalı’ya geçit vermedi. Korkutelispor karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sal’ın altın kramponları; Korkutelispor

Süper Amatör birinci grubun yenilgisiz lideri Korkutelispor geçtiğimiz hafta sonu Elmalı Belediyespor’u ağırladı. Korkutelispor son üç karşılaşmasını da kayıpsız alıp play oflara üç puanla lider çıkmak için sahaya çıktığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. İlk yarının başlarına her iki takımda baskılı başladı. Ancak karşılaşmanın ortalarına doğru ev sahibi takım maçta üstünlük kurdu ve sık sık rakip kaleyi Hasan Nurdoğan, Volkan Bucaklı ve Süleyman Karaağaç gibi isimlerle yoklamaya başladı. Ev sahibi takımın ilk golü yine takımın tecrübeli ayaklarından Hasan Nurdoğan’dan geldi.

Yedek golcüler MESUT ve TUGAY

Hasan’ın golü ile ev sahibi ekip ilk yarının sonunda soyunma odasına 1-0 galip gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk dakikalarda konuk takım serbest vuruşlarla gol arasa da, ev sahibi takımın kalecisi Sezer buna izin vermedi. İkinci yarının ortalarından itibaren ev sahibi ekip tekrar baskıyı arttırdı, Korkutelispor’un ikinci golü 78. dakikada oyuna giren takımın son dakika kurtarıcı golcülerinden Mesut Topal’dan 82. dakikada geldi. Bu dakikadan sonra oyundaki temposunu iyice arttıran ev sahibi ekip 90. dakikada diğer genç golcülerinden Tugay Kaya ile son golü buldu ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.