SON DAKİKA
Hava Durumu

Şampiyonlar Korkuteli ve Elmalı'ya hazırlanıyorlar

Korkuteli Belediyespor Güreş Takımı ve bu yıl Kırkpınar'da birinci olan Ali İhsan Batmaz ile Kemal Yılmazlar Korkuteli ve Elmalı'da yapılacak güreşlere hazırlanıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2019 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2019 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Şampiyonlar Korkuteli ve Elmalı'ya hazırlanıyorlar

Güreş camiası için çok büyük  öneme sahip olan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri için geri sayım başladı. Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş Takımı da bu iki büyük güreş için hazırlıklarını sürdürüyorlar. Korkuteli Belediyespor'un bu yıl Kırıpınar'da derece yapan iki güreşçisi Ali İhsan Batmaz ve Kemal Yılmazlar ise hocaları İbrahim Gökhan Gökalp eşliğinde hazırlıklarına devam ediyorlar. Kendileri için ve güreş camiası için bu iki güreşin çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Gökalp; " Bu yıl iki güreşçimiz Kırkpınar'da derece yaptılar. Ali İhsan iki yıldır üst üste derece yapıyor. Eğer önümüzdeki yılda derece yaparsa bir sonraki yıl baş pehlivanlığa çıkacak." dedi.

HEDEFİM KENDİ EVİMİZDE VE ELMALI'DA DA BİRİNCİ OLMAK

 Gökalp; "Şuan zaten güreş sezonunda olduğumuz için hafta da en az iki güreş oluyor. O yüzden çok fazla idman yapmıyoruz. Sadece vücudu diri tutmak adına ter idmanı yapıyoruz. Korkuteli'de ev sahibi olacağız. Elmalı'da en eski er meydanımız. Her ikisine de çok iyi hazırlanıyoruz. Bize her türlü desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz." dedi.  Korkuteli'de ev sahibi olacaklarını belirten Ali İhsan Batmaz; " Korkuteli ve Elmalı bizler için çok önemli, o yüzden ona göre hazırlanıyoruz. Ben zaman zaman kendi güreş videolarımı izlerim. Nerde hata yapmışım onlara bakarım. Ali Gürbüz, Şaban Yılmaz benim örnek aldığım güreşçilerdir. Onları da mutlaka izlerim. Şuan hedefim kendi evimizde ve Elmalı'da da birinci olmak." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.