SON DAKİKA
Hava Durumu

Sanayi Sitesinden Aşure İkramı

S.S. Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hasan Ekinci esnafların da destekleri ile dün esnafa ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 10 bin kişilik aşure etkinliğine yoğun katılım oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2022 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2022 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sanayi Sitesinden Aşure İkramı

Birliktelik, bolluk ve bereketin simgesi olan Aşure Günü kapsamında İslam coğrafyasının tümünde olduğu gibi Korkuteli’de de aşure etkinlikleri sürüyor. Dün S.S. Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hasan Ekinci, esnafların da destekleri ile vatandaşa aşure ikramında bulundu.

“Sanayi Benim Ailem"

Birliğin, beraberliğin, paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu, aşureyi hep beraber kaynatıp hep beraber yemenin tadının ne kadar farklı olduğunu söyleyen S.S. Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hasan Ekinci, “Muharrem ayı Korkuteli’mize, sanayi esnafına, Türkiye’mize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar, bereketler getirsin. Esnaflarımız da destekleri ile aşure etkinliği düzenledik. Bu mübarek ayda da ailecek aşuremizi kaynatıp, paylaştık. Allah seneye de yapmak nasip etsin” dedi. Aşure etkinliğine; Korkuteli Belediye Başkanı Ömer işlek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçedeki siyasi ilçe başkanları ve yöneticileri, oda başkanları ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.