SON DAKİKA
Hava Durumu

Sancaktar’dan Korkuteli halkına teşekkür

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar göreve seçilmesinin ardından AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Korkuteli halkına teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sancaktar’dan Korkuteli halkına teşekkür

TEŞEKKÜRLER KORKUTELİM

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar sosyal medya hesabından 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi’nin ardından Korkuteli halkına teşekkür mesajı yayımladı. Önceki gün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda ülke genelinde yüzde 52,16 oy oranında oy alan Recep Tayyip Erdoğan yeniden göreve seçilerek 13. Cumhurbaşkanı oldu. Erdoğan’ın tekrar göreve seçilmesi Korkuteli’de de sevinçle karşılandı. Erdoğan’ın tekrar göreve seçilmesinin ardından AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ilçe halkına seçimde verdiği destek için teşekkür etti.

KORKUTELİ’DEN %57 ORANINDA TARİHİ OYLA DESTEK

Korkuteli’nin 28 Mayıs seçimini demokrasi şöleni havasında, alnının akıyla tamamladığını söyleyen Başkan Sancaktar; “Teşekkürler Korkuteli’m. Türkiye Yüzyılının 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı istikrar, güven, büyük ve güçlü Türkiye diyerek sandıkta %57 oranında tarihi oyla destek veren tüm Korkutelili hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Bu kutlu yolda desteğini ve emeğini esirgemeyen hemşerilerimize ve Cumhur İttifakı paydaşlarımıza şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılına Hoş geldiniz ” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.