SON DAKİKA
Hava Durumu

Sancaktar'dan TOKİ Açıklaması

Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar TOKİ ile alakalı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Başkan Sancaktar daha önce sözü verilen 262 adet konutun yakın zamanda inşaatına başlanacağını ifade ederek önceki gün açıklanan 100 konuta ek olarak proje alanındaki imar problemlerinin tamamlanmasının ardından Bakan Murat Kurum’dan bu sayının daha da arttırabileceklerinin sözünü aldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2022 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2022 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sancaktar'dan TOKİ Açıklaması

262 ADET KONUTUN İHALESİ YAPILDI

Başkan Sancaktar açıklamasında; “ Değerli Hemşerilerimiz; TOKİ’nin ilçemizde yapacağı konutlarla ilgili kafa karışıklığı olmaması adına bilgi vermek istiyorum. TOKİ’den daha önce ilçemiz adına almış olduğumuz 262 adet konutun kuraları çekilmiş olup hak sahipleri belirlenmiş ve ihalesi yapılmıştır, müteahhit firma yakın zamanda sözleşmesini imzalayarak, inşaat çalışmalarına başlayacaktır.

Bu projenin Salı günü açıklanan projeden bağımsız ilçemiz adına daha önceden kazandırdığımız bir proje olduğunu altını çizerek belirtmek isterim. TOKİ tarafından Salı günü açıklanan “İLK EVİM İLK İŞ YERİM” projesi kapsamında ilçemize yukarıda belirttiğim projeden dolayı yeni bir konut planlamasının yapılmadığını geçtiğimiz gün proje açıklanır açıklanmaz öğrenmiş olduk.

BİZE DÜŞEN KONUT SAYISINI ÇOĞALTMAK

Hemen akabinde İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile görüşerek ilk projemizin Korkuteli için yetersiz olduğunu daha öncede belirtmiş olduğumuzu ve yeni açıklanan projeden de ilçemizin kesinlikle yararlanması gerektiğini anlattık. Daha sonra dün sabah Ankara’da yapmış olduğumuz girişimlerimizle Sayın Bakanımız Murat Kurum ve TOKİ yetkililerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde “İLK EVİM İLK İŞ YERİM” proje kapsamında ilk etapta 100 adet konutu ilçemize kazandırmış olduk.

Sayın Bakanımız yeni başlanacak proje alanındaki imar problemlerinizi tamamlayabilirseniz bu sayının daha da arttırabileceklerinin sözünü verdi. Dolayısıyla bize düşen Belediyemiz’le görüşerek belirlediğimiz alandaki imar işlerini projenin temel atma törenine kadar sorunsuz hale getirerek konut sayısını çoğaltmak adına mücadele etmektir.

100 ADET KONUT PROJESİ İÇİN MÜRACAATLAR BAŞLADI

Başkan Sancaktar; ilçemiz 2 adet ayrı TOKİ projesi kazanmış oldu. Bunlardan ilki 262 hak sahipleri belli olan projedir, ikincisi ise dün açıklanan 100 konut projesidir.  Dün açıklanan 100 adet konut projesi için müracaatlar bugün (dün) itibariyle başlamıştır. Kıymetli Hemşerilerimizde E-Devlet üzerinden Korkuteli için başvurularını yapabilirler. Bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza ilçemize vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Durmak Yok, Yola Devam.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.