SON DAKİKA
Hava Durumu

Sancaktar’dan Yoğun Bakım Müjdesi

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, geçtiğimiz gün gerçekleşen toplantı ’da Korkuteli Devlet Hastanesi’ne Yoğun Bakım Ünitesinin açılacağının müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2020 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2020 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sancaktar’dan Yoğun Bakım Müjdesi

KADROMUZDA BİR SIKINTI YOK

Başkan Sancaktar, “Korkuteli Devlet Hastanemizin başarılı bir ekibi var. Kadromuzda da bir sıkıntı yok. Temizliğinden, güvenliğine, hemşiresine, sekreterinden doktoruna kadar tam kadro hazırlar. Buradaki sıkıntımız şu; Korkuteli Devlet Hastanemizin kadrosu 58 bin – 60 bin – 65 bin nüfusa kadar hiçbir sıkıntı yok. Hatta şunun da müjdesini vereyim; İnşallah Korkuteli’nde koronadan bağımsız yoğun bakım bölümümüz ikinci aşama olarak en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacak.

 

İKİNCİ KADEME HİZMETE BAŞLAYACAK

Daha önce hastaneye gittiğimizde sıkıntılı bir durum olduğunda Antalya’ya sevk ediliyordu. Bundan sonra ağır bir durum olmadıktan sonra kendi yoğun bakımız dolu olmadıktan sonra Antalya’ya sevk işi bitiyor. Korkuteli’nde geceleri iki üç tane uzman nöbetçi kalacak. Önümüzdeki üç ayı bulmayacak süreçte biz bunu Bakanlıkta, İl Sağlıkta da planlamalarını yaptık. Birkaç hekim daha bekliyoruz Bu hekimlerde geldikten sonra Korkuteli’nde yoğun bakım ikinci kademe hizmete başlayacak. 

 

BİRÇOK KURUMA GEÇİCİ PERSONEL VERİLECEK

Bizim hastanemiz zaten “Biz bize yeteriz” diyoruz ya Korkutelili vatandaşlarımıza zaten hastanemizde hiç bir sıkıntı yok. Bizim sıkıntımız yazın üç ay. Yazın 50 bin – 60 bin nüfusun personeliyle 200 bin kişiye hizmet vermeye çalışıyoruz. Buda hastaneyi kilitliyor. Sadece hastanede değil birçok kurumda durum bu şekilde. Korkuteli’nde yaz turizmi olduğu için yaz döneminde birçok kuruma geçici personel verilecek bundan sonraki dönemlerde. Sağlık bakanlığı başta olmak üzere tüm kurumlarımızla ilgili bu şekilde girişimlerimiz var. İnşallah bunu da başaracağız.” Dedi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.