SON DAKİKA
Hava Durumu

Sandıktan “Ülkü” çıktı

Dün sabah saatlerinde Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odasında seçim heyecanı yaşandı. 162 oy alan Hasan Ülkü üçüncü kez başkan oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sandıktan “Ülkü” çıktı

Korkuteli Belediye Düğün Salonunda 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı için sandığa giden İnşaatçılar Odasında üç aday yarıştı. Korkuteli Belediyesi Düğün Salonunda sabah 10.00 da başlayan genel kurula Antalya AESOB Başkanı Adlıhan Dere, yönetim kurulu, çevre ilçelerin oda başkanları, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, Şoförler Odası Başkanı Kemal Istık katıldı. Ayrıca Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır ve yönetimi de kongreye katılanlar arasında idi. Kongre ilk olarak divan üyelerinin seçimi ile başladı. Divan Başkanlığına Adlıhan Dere, başkan vekilliğine Bayram Dal, kâtip üyeliğe ise Muhammet Şam, Mustafa Madenci, Salih Çukur seçildiler. Divan seçiminin ardından aday konuşmalarına geçildi. Daha sonra faaliyet raporları okundu. 

Kemerci 15 oy, Kızılsert 137 oy aldı

İlk olarak Mustafa Kızılsert kürsüye çıktı. Kızılsert; “Odamızın olmazsa olmazı sevgili üyeler ben hizmet için aday oldum. Koltuk sevdasında değilim ve tek işim gücüm odamız. Takdir sizin arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi. Ardından kürsüye gelen Şemsettin Kemerci ise; “ Arkadaşlar odamız ile ilgili bir sürü planım var en önemlisi oda bünyesinde bir işletme açıp üyelerimize malzemeleri uygun fiyatla vermek. Olmaz demeyin çünkü imkansız değil. Örnekleri var Denizli İnşaatçılar Odası gibi. Ben de diğer arkadaşlar gibi hizmet için aday oldum. Takdir sizlerin” İfadelerini kullandı. Son olarak kürsüye gelen Hasan Ülkü; “ Arkadaşlar görev yaptığımız süre boyunca, odamız gelirini arttırdık. Odamıza bir daire kazandırdık. Gezilerimiz ve eğitimlerimizi saymıyorum bile. Herkese teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu. Adayların el ele hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından seçime geçildi. Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası seçiminde  toplam 314 üye oy kullandı. Seçim sonunda; Şemsettin Kemerci 15 oy, Mustafa Kızılsert 137 oy,  Hasan Ülkü ise 162 oy aldı. Böylece Hasan Ülkü 3. kez başkan oldu.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.