SON DAKİKA
Hava Durumu

SARAÇ VE KIZILKAYA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Antalya ve Korkuteli'de uzun yıllar gazetecilik yapmış olan ve Korkuteli Haber Gazetesi köşe yazarı Hasan Saraç geçtiğimiz hafta sonu Antalya da gerçekleştirilen düğün ile kızı Gülnihal Saraç'ı evlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2018 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
SARAÇ VE KIZILKAYA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Damat adayının da Antalya Valilik Basın Müdürü Ramazan Kızılkayanın kardeşi Murat Kızılkaya olması düğünde Korkuteli ve Antalya'nın siyaset, iş ve basın dünyasından isimlerin yer almasına neden oldu.   

Korkuteli ve Antalya'nın tanınmış ve tecrübeli gazetecilerinden Hasan Saraç geçtiğimiz hafta sonu Antalya da gerçekleştirilen bir düğünle kızını evlendirdi. Antalya Valilik Basın Müdürü Ramazan Kızılkaya ve geçen dönem BBP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hulusi Kızılkaya'nın kardeşi olan, Korkuteli Kahve Sokağı işletmecisi Murat Kızılkaya ile Gülnihal Saraç 6 Ocak Akşamı Antalya Alyans Plazada gerçekleştirilen düğün ile evlendi.

 

Korkutelili siyasetçiler düğünde

Hem erkek tarafının hem kız tarafının gazeteci ve siyasi kimlikleri nedeniyle, düğün organizasyonuna Korkuteli’nden ve Antalya'dan  çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve basın mensubunun katıldıkları gözlendi. Korkuteli siyasetçilerinden Ak parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmış ev, Korkuteli Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Batı, CHP eski İlçe Başkanı Burhan Uysal ve eski İlçe Başkan Yardımcısı A.Emel Küçükkavukçu, BBP eski İlçe Başkanı Burhan Uzun, eski Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu,  davetliler arasında yer aldılar.

 

Korkuteli basını tam kadro

Ayrıca gelin hanımın uzun yıllardır Korkuteli'de Gazetecilik yapmakta olan babası Hasan Saraç ile yine Korkuteli Detay isimli Sosyal Paylaşım Sayfası sahibi ve Antalya Face Dergisinde Görsel Yönetmenlik yapan gazeteci kardeşi Nihat Saraç'ı özellikle Korkuteli'deki gazeteci dostları yalnız bırakmadılar.

 

Nikahı Hakan Tütüncü kıydı

Resmiyetten uzak samimi bir ortamda gerçekleşen törenle dünya evine giren Gülnihal ve Murat’ın mutlulukları ise görülmeye değerdi. Nikâh töreni ile başlayan düğün programında yeni çiftin nikâhlarını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı. Tütüncü, nikâhtan sonra geleneksel bir hal aldığı bilinen şekli ile evlilik cüzdanını gelin hanıma uzatarak mutlu ve birlikte uzun bir ömür geçirmeleri yönünde temennilerini dile getirdi. Nikâh programının ardından yemek ve kına programı ile sürdürülen düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.