SON DAKİKA
Hava Durumu

Savcının durumu iyiye gidiyor

Geçtiğimiz gün saat 15.00 sıralarında görev yaptığı Korkuteli Adliyesinde makamında silahlı saldırıya uğrayan, Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner’in durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Savcının durumu iyiye gidiyor

Korkuteli Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner geçtiğimiz gün öğleden sonra, Korkuteli Eminyet Müdürlüğünde görevli polis memuru T.A tarafından silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralı olarak, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı. Dünde Savcı Küçüköner’in ameliyatını  gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Erdoğan, hastane önünde açıklamada bulundu. Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Erdoğan hastanın hem sağ hem de sol akciğerinde yarası bulunduğunu ve ameliyatla kanamayı durdurduklarını ifade etti.

Savcının karşısına çıktılar

Hastanın, kendisine gelmesini beklediklerini de belirten Erdoğan, "Solunum cihazından ayrılıp hastayla konuşunca net bir şey söyleyebiliriz. Hayati tehlike azaldı ama geçmedi. Kanamayı kontrol altına aldık, iyileşmesini bekliyoruz." dedi. Alınan son bilgilere göre ise Savcı Küçüköner’in durumunun hızla iyiye doğru gittiği belirtilerek, şu an uyanık olduğu ve yoğun bakımda tedavisi sürdüğü ifade edilerek, “İnşallah yarına daha iyi olur." denildi. Bu arada, Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gelen Küçüköner'in yakınları ve arkadaşları da bekleyişini sürdürürken, polis memuru T.A ve eşi Ş.A da dün öğleden sonra Korkuteli Adliyesinde savcı karşına çıktılar. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.