SON DAKİKA
Hava Durumu

'Seçime hazırız'

Saadet Partisi geçtiğimiz Pazar günü Antalya’da aylık olağan İl Divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen dün sabah toplantı ile ilgili bilgiler verdi. Çimen; “ Biz seçime her zaman hazırız” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
'Seçime hazırız'

Saadet Partisi geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdiği İl Divan Toplantısı ile seçime hazırlık startını verdi. Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen’de dün sabah gazeteciler ile bir araya geldi. Hem toplantı ile ilgili bilgi verdi, hem de ilçe ve ülke gündemini değerlendirdi. Çimen; “  Arkadaşlar öncelikte hoş geldiniz. Geçmiş 10 Ocak Gazeteciler gününüz kutlu olsun, işiniz çok zor siler bir aracı görevi görüyorsunuz, sizleri takdirle karşılıyoruz. 28 Ocak Pazar günü, seçime hazırlık hamle divanımızı gerçekleştirdik. Tüm teşkilatımızı yürekten tebrik ediyoruz. Bu seçimler için Saadet Antalya işaret fişeğini atmıştır. Bu saatten sonra gece gündüz demeden arazide olacağımıza, Saadet'in ulaşmadığı hiçbir fert kalmayıncaya kadar çalışacağımıza söz veriyoruz. Bütün birimler olarak ayaktayız ve seçime hazırız. ” dedi.

"Hazırlıklara başladık”

Ardından söz alan yönetim kurulu üyesi Mehmet Akdeniz; “ Öncelikte Afrin operasyonunun her zaman arkasında olduğumuzu, memleketimize de hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah daha fazla kayıp vermeden, bir an önce hayırla sonuçlanır. Bizim için önemli olan vatan. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Geçtiğimiz hafta sonu çok büyük bir katılımla Ocak ayı İl divan Toplantımızı gerçekleştirdik. Seçime hazırlık ve hamle toplantımıza 19 ilçe temsilcisinden 18 i katılırken biri de temsilci gönderdi. Biz yüzde sıfır nokta yedilik bir partiyiz ancak katılım çok iyiydi. Seçime her zaman hazırız, genel merkezin bize verdiği yol haritası doğrultusunda hazırlıklara başladık. Bizler açısından çok verimli bir toplantı oldu.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.