SON DAKİKA
Hava Durumu

Sek sek oynuyoruz

Geçtiğimiz günler gazetemizde “Karşıyaka’ya pansuman yapıldı” başlığı ile yayınladığımız haberimizde Korkuteli Karşıyaka Mahallesine Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlara yama çalışmasını yazmıştık. Vatandaş bu kez kaldırımlara bakım istiyor

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sek sek oynuyoruz

AK Partiye geçince ne değişti

 

Korkuteli Manşet Gazetesi yaptığı haberler ile ses getirmeye ve vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günler gazetemizde “Karşıyaka’ya pansuman yapıldı” başlığı ile yayınladığımız haberimizde Korkuteli Karşıyaka Mahallesine Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlara yama çalışmasını yazmıştık. Vatandaş bu kez kaldırımlara bakım istiyor. Vatandaşlar “Özellikle Karşıyaka mahallesine gidip gelirken kaldırımlarda adeta sek sek oynuyoruz. AK Partili belediye meclis üyeleri bu yollar Korkuteli Belediyesi bünyesindeyken her gün eleştiriyordu. Oysa şimdi sesleri hiç çıkmıyor. Acaba Büyükşehre yani AK Partiye geçince ne değişti? Şimdi bizler acilen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden kaldırım çalışması istiyoruz. Bu işkence bir son bulsun” dediler. Gözler şimdi Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Mahmut Bilgiç’e çevrildi.

 

Korkuteli Belediyesi yapsın demişlerdi

 

Geçtiğimiz günlerde asfalt çalışmaları ile ilgili olarak da haberimizde yaz aylarında kapı pencere açamaz hale geldik. Yine neredeyse ralliye katılacak kadar usta şoför olduk. Sayelerinde her türlü manevrayı yapar hale geldik. İnanın survivor isimli yarışmadaki adanın yolları buradan daha güzel. Acaba müteahhit firma hata mı yaptı soru aklımız geliyor. AK Partililerin ve büyük şehir Belediyemizin meşhur bir sözü var eğer Korkuteli Belediyesi ve Hasan Gökce yapmayacaklarsa biz yapalım diyorlar. Şimdi biz de Antalya Büyükşehir Belediyemize aynı soruyu soruyoruz. Eğer çalışmalar ile yollara hasar veren ASAT ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli hizmet birimi yapmayacaksa söylesin. Korkuteli Belediyesi yapsın” sözlerine yer vermiştik. Vatandaşlar halen bu yol üzerinde bazı bölgelerin asfalttan mahrum olduğunu iddia ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.