SON DAKİKA
Hava Durumu

Sena Amine Nur Özgen Antalyaspor’da

Başarılı sporcu Sena Amine Nur Özgen artık Antalyaspor için mücadele edecek. Bu güne kadar Korkuteli Belediyespor adına ringe çıkan başarılı kick boks sporcusu Sena Amine Nur, bundan böyle Antalyaspor için ter dökecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2022 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2022 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sena Amine Nur Özgen Antalyaspor’da

Sena Amine Nur’un Antalyaspor’a transferinin resmileştiği imza törenine Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin ve Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’in yanı sıra Antalyaspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Rıdvan Güzel, Antalyaspor Kulübü Derneği Denetleme Kurulu Üyesi Ramazan Yerlikaya, Sena Amine Nur Özgen’in babası Hüsnü Özgen ve antrenörü Şükrü Haksız katıldı.

TOROSLARDA YETENEK AVI

İmza töreninde konuşan Başkanımız Av. Aziz Çetin, Antalya’nın en başarılı sporcularını Antalyaspor çatısı altında toplamanın Antalyaspor yönetiminin bir hedefi olduğunu hatırlatarak, “Bireysel sporcuların kurumsal kimliğimiz altında çok daha başarılı sonuçlara imza atacağına inanıyoruz. Bu anlamda Antalya sınırları içinde nerede yetenekli sporcu varsa çatımız altında toplayacağız. Toroslar’da yetenek avına devam edeceğiz. Sena Nur kızımızı da Korkuteli Belediye Başkanımız Ömer İşlek’in desteğiyle bünyemize dahil etmiş bulunuyoruz. Türkiye şampiyonalarında ve uluslararası alanda sayısız başarıları var. Daha yenilerini elde etmek için başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.

ANTALYA İÇİN TER DÖKECEK

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek de ilçedeki sporcuların başarılı olmaları için çaba gösterdiklerini belirterek, “Antalyaspor’umuzun değerli başkanı ile istişarelerde bulunduk. Öncelikle futbolda pilot takım uygulamamızı başlattık. Antalya’nın çocukları takımımızda oynuyor. Bizim elimizdeki cevherlerden biri de Sena Nur. Antalyaspor markası altında mücadele etmesini Antalya adına daha uygun gördük. Göğsümüzü kabartan sonuçlar aldı. Artık Korkuteli’nin dışına çıkmalı, Antalya’nın adını duyurması gerektiğine inandık. Antrenörlerine, ailesine ve Korkuteli halkına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Antalyalılardan dua bekliyorum” diye konuştu.

DAHA BÜYÜK BAŞARILARA

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Rıdvan Güzel ise “Başarılı sporcumuza camiamıza hoş geldin diyoruz. Bizim görevimiz artık ona destek olmak. Ailesine, antrenörlerine teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Artık Antalyaspor sporcusu olarak mücadele edecek olan Sena Amine Nur Özgen ise sözlerinin başında bu güne kadar kendisine destek olan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’e teşekkür etti. Özgen, “Her zaman elimden gelenin en iyisini vermek için çok çalışmaya devam edeceğim. Antalyaspor armasını da en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi. Tören, atılan imzaların ve Başkanımızın uğurlu atkısını Sena Nur’a vermesinin ardından sona erdi.

Sena Amine Nur Özgen’un başarıları:

2018-Türkiye şampiyonluğu 60 kg. light contact Elazığ

2019-Avrupa kupası 2.liği 60 kg. light contact Antalya

2019-Türkiye açık 60 kg. kicklight şampiyonluğu Antalya

2019-Türkiye şampiyonluğu 60 kg. kicklight Erzurum

2020-Türkiye açık 60 kg. kicklight şampiyonluğu

2021-Türkiye milli takım seçmesi 60 kg. kicklight Türkiye şampiyonluğu Şırnak

2021-Dünya 2.liği 60 kg. kicklight İtalya

2021-Avrupa kupası şampiyonluğu 60 kg. kicklight Kemer/Antalya

2022-Dünya kupası şampiyonluğu 60 kg. kicklight İstanbul

2022-Dünya kupası 3.lüğü 60 kg. light contact İstanbul

2022-Türkiye Açık Kickboks şampiyonluğu 60 kg. kicklight Ordu

2022-Türkiye Üniversiteler arası şampiyonluğu 65 kg. kicklight Erzurum

2022-Türkiye şampiyonluğu 60 kg. kicklight Kocaeli

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.