SON DAKİKA
Hava Durumu

Seninleyiz Elazığ

Elazığ’da yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem ile adeta yüreğimize ateş düştü. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizdeki siyasiler ve vatandaşlar da bu duruma duyarsız kalmayarak adeta kenetlendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2020 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2020 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Seninleyiz Elazığ

DUALARLA UĞURLANDI

Başta Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek olmak üzere ilçedeki siyasi parti temsilcileri yardım çağrısında bulunarak bölgedeki vatandaşlar için harekete geçti. Korkuteli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yardım çağrısına halk anında yanıt verdi.Korkutelili vatandaşlar soğuk kış şartları altında bulunan bölgede kullanılmak üzere; battaniye, kışlık giyecekler ve ana gıda maddelerini Korkuteli Belediyesi otağına  getirdiler. Korkutelililer ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler. Toplanan yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmak üzere dualar eşliğinde yola çıktı. 

 AK PARTİ KAMYONU SABAH GİDECEK

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı da yardım kampanyası düzenledi. Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, "Yiyecek, Giyecek, Battaniye ve Çocuk Uyku Seti yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız;0533 411 03 23 numara ile irtibata geçerek, hep birlikte depremde mağdur olan kardeşlerimizin yanında olalım" ifadelerini kullandı.

CHP'NİN YARDIM KAMYONU SAAT 17.00'DA

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü'de Elazığ ve Malatya için yardım kampanyası düzenledi. CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, "Başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere bütün belediyelerimiz ile tüm Antalya Elazığ ve Malatya'nın yardımına koşuyor. Bizde Korkuteli İlçe Başkanlığı olarak yardım eli uzatıyoruz. Giysi, çadır, battaniye ve ayni yardımlar Pazartesi saat 17.00'a kadar Korkuteli İlçe Başkanlığında toplanacaktır. Yardımda bulunmak isteyenelr 0505 050 00 05 numaralı telefondan İlçe Sekterimiz İsmail Karadeli'ye ulaşabilir. Geçmiş olsun Malatya, Geçmiş olsun Elazığ" diye konuştu.

YAPILMIŞEV, "YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ"

MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ise sosyal medya üzerinden dün akşam saatlerinde yapmış olduğu paylaşımda, "Kıymetli Hemşehrilerimiz, Korkuteli Belediyesi olarak organize edilen Deprem mağdurlarına yardım için gönderilecek malzemeleri taşıyacak olan Korkuteli Belediyesine ait olan 2.aracımız an itibariyle yarıya kadar dolmuş olup, kalan yarısı için mümkünse bol bol meyve ve emsal gıda maddesi yardımı beklenmektedir" ifadelerini kullandı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.