SON DAKİKA
Hava Durumu

Sert Talep ve Sorunları Yerinde Dinlendi

Korkuteli Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ilçede çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü personeli tarafından işletme ziyaretleri ve bilgilendirme yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sert Talep ve Sorunları Yerinde Dinlendi

İlçe Müdürlüğü teknik personelleri düzenli olarak çiftçi ve işletme ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretlerde tarım ve hayvancılık başta olmak üzere Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün çalışma alanına giren her türlü konuda çiftçiler ve işletmeler bilgilendiriliyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz gün Korkuteli Tarım ve Orman İlçe Müdürü Selda Sert, çiftçi ve üretici ziyaretleri yaparak talep ve sorunları yerinde dinlemeye devam etti.

Sorunlar Rapor Ediliyor.

Yapılan ziyaretlerde; teknik personel üreticilere giderek güncel uygulamalar hakkında bilgi veriyor. Sorunlarını kaydederek bakanlığa rapor ediyorlar. Bu ziyaretler ile ortak problemlere çözüm sağlamak adına önemli adımlar atılması hedefleniyor. Özellikle kadın çiftçi ve üreticiler ziyaret ediliyor. Kadın üreticilere her alanda bilgilendirme yapılıyor. Teknik personel tarafından, üretimin temelini kırsal alanda kadınların gerçekleştirdiği ifade edilerek, bu bağlamda üreticilere sunulan hizmetten çekinmeden sıkılmadan faydalanmaları gerektiği belirtiliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.