SON DAKİKA
Hava Durumu

Şeyhali Kara Çizmeleri giydi

CHP Korkuteli Olağanüstü ilçe kongresine sayılı günler kaldı. 24 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan olağanüstü kongre öncesinde adaylar çalışmalarına hız verdi. CHP’nin Korkuteli’nde duayenleri arasında gösterilen Şeyhali Kara’nın yoğun çalışması, parti tabanında ‘çizmeleri giydi’ olarak yorumlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2020 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Şeyhali Kara Çizmeleri giydi

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü, 24 Ekim Cumartesi günü olağanüstü kongreye gidecek. Uzun yıllar sonra Korkuteli’nde bir siyasi parti çok adaylı kongre yarışı yapacak. Olağanüstü kongrede kayyum ilçe başkanı Şeyhali Kara ve İsmail Karadeli yarışacak. Kongreye sayılı günler kala adaylar İsmail Karadeli ve Şeyhali Kara çalışmalarına yoğunluk verdi.

EFSANE BAŞKAN

1999-2002 yılları arasında da İlçe Başkanı olarak görev yapan Şeyhali Kara, Cumhuriyet Halk Partisi’ni Korkuteli’ndeki en yüksek oy oranlarından birine ulaştırdı. Şeyhali Kara, dönemindeki Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü, 2002 Genel Seçimlerinde yüzde 31 oy alarak ilçemizde 1’inci parti olmasına büyük katkı sağladı.

ÇOK SAYDA İMZA TOPLADI

Partinin Korkuteli’ndeki duayenleri arasında yer alan Şeyhali Kara, CHP delegesinin de büyük teveccühünü topluyor. Yeter sayının çok üzerinde delegenin ortak imzasıyla aday gösterilmesi beklenen Şeyhali Kara, olağanüstü ilçe kongresinde yeniden seçilebilmek için partinin genç isimlerinden İsmail Karadeli ile yarışacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.