SON DAKİKA
Hava Durumu

SEYİRPARK CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Korkuteli Belediyesi tarafından projelendirilen Seyirpark için geri sayım başladı. Antalya'nın en büyük sosyal yaşam ve eğlence merkezi Seyirpark 30 Ağustos Pazar günü saat:18.00’da hizmete açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2020 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2020 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
SEYİRPARK CAZİBE MERKEZİ OLACAK

HERKES BURADA YA SEN NEREDESİN?

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 457.000 m2 alan üzerine kurulu Seyirpark’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapılacak çalışmalar tamamlandığında bölge sadece Korkuteli’nde değil Antalya’da adeta bir cazibe merkezine dönüşmüş olacak. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek  açılışını yapmaya hazırlandığı Seyir Park Projesi ile ilgili, “İlçemiz için, esnafımız için, gençler için. Civar il ve ilçelerden ne kadar çok insanımıza ulaşırsak ilçemizi o kadar fazla geliştiririz. O yüzden Sloganımız belli. “Herkes burada ya sen neredesin?” dedi.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek dün sosyal medya hesabından Seyirpark projesi hakkında bilgilendirmede bulundu.

 KAPILARINI SİZLER İÇİN AÇIYOR

İşlek paylaşımında; “Kıymetli Antalyalılar; Antalya'nın en büyük sosyal yaşam ve eğlence merkezi olan Seyirpark inşallah 30 Ağustos Pazar saat 18:00'da kapılarını sizler için açıyor. 457.000 m2 alan üzerine kurulu Seyirpark'da; Seyir Terası, Antalya’nın en iyi Et Restaurantı, 1.200 kişilik Anfi Tiyatro, Gerçek savaş alanlı Paintball sahası, Gençler için Survavior parkuru, Gençler ve kendini genç hissedenler için Macera parkı, Çocuklarımız için macera ve oyun parkı, Antalya'nın en iyi Gokart pisti, Karavan kamp alanı, Çadır Kamp alanı, 2.500 m2 padok alanlı At Çiftliği, ATV ve UTV safarileri, Kahvaltı Alanları, 3.200 kişilik Mesire ve Piknik Alanı Trekking yolları, hepsi burada...

 

KORKUTELİ’MİZİ TANITALIM

7'den 77'ye herkesin kendinden bir şey bulacağı Seyirpark sadece Korkuteli’nin değil bölgenin de cazibe merkezi olacak. Seyirpark açılacak ama tüm Korkuteli’ne bir görev düşüyor. Hep beraber sosyal medyadan reklamlarına başlayacağız. Seyirpark reklamlarını paylaşacağız. İlçemiz için, esnafımız için, gençler için. Civar il ve ilçelerden ne kadar çok insanımıza ulaşırsak ilçemizi o kadar fazla geliştiririz. O yüzden Sloganımız belli. “Herkes burada ya sen neredesin?” Haydi şimdi paylaşmaya başlayalım ve Korkuteli’mizi tanıtalım. Takdir sizin, Hüküm Allah’ındır.” İfadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.