SON DAKİKA
Hava Durumu

Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyız

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü, geçtiğimiz günlerde bir düğünde yaşanan darp olayı sebebiyle Mehmet Tiryaki’yi iş yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara; “Biz CHP Korkuteli İlçe Örgütü olarak, kaba kuvvet, zorbalık, magandalık, kabadayılık ve şiddetin her türlüsüne karşıyız.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2022 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2022 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyız

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara; “Bizler bu ilçede yıllarca kardeşçe bir arada yaşadığımız gibi bundan sonra da kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.
Herkesin farklı siyasi görüşleri olabilir, herkes aynı şekilde düşünmek zorunda da değildir. Ancak herkesin birbirine tahammül etme, saygı ve hoşgörülü davranma zorunluluğu vardır. Bu demokratik ve çağdaş insanların davranış biçimidir. Biz CHP Korkuteli İlçe Örgütü olarak, kaba kuvvet, zorbalık, magandalık, kabadayılık ve şiddetin her türlüsüne karşıyız. Korkuteli de yaratılmak istenen KORKU iklimine inat, birbirimizle dayanışmaya, kardeşçe bir arada yaşamaya devam edeceğiz.” Açıklamasında bulundu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.