SON DAKİKA
Hava Durumu

“Siyaset çöplüğüne giden Davutoğlu”

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’ın “ Kemal Kılıçdaroğlu siyaset çöplüğündeki yerini alacaktır” açıklamalarına, Mehmet Küçükkavukçu “ Asıl çöplüğe giden Ahmet Davutoğlu’dur” diyerek cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Siyaset çöplüğüne giden Davutoğlu”

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran partisinin ilçe toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve Kılıçdaroğlu er geç Türkiye siyasi çöplüğündeki yerini alacaktır” şeklinde konuşmuştu. 6 Aralık Çarşamba günü(dün) partisinin ilçe kongresinde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Eski İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu Yıldıran’a cevap verdi. Küçükkavukçu; “Geçtiğimiz günlerde AKP İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı açıklamada er geç Türk siyasetindeki çöplüğe gidecek dedi. Sayın İlhami Yıldıran öncelikle gözlerinden öpüyorum. Siyaset çöplüğüne giden biri varsa o da sizin 1 Kasım ve 7 Haziran seçimlerinde oy verdiğiniz Ahmet Davutoğlu’dur. Partinizin Genel Başkanlığını ve Başbakanlığını yaptı. Davutoğlu şuan nerde soruyorum size. Benim genel başkanım çocuklarına sıfırla demedi, kutu kutu bavul bavul paraları kaçırmadı. Önce bunların hesabını verin. Benim genel başkanım dimdik görevinin başındadır.” Dedi.

 

“AKP bu ülkenin başından gidene kadar çalışacağım”

 Küçükkavukçu “ Kayyumdan aldığımız parçalanmış vaziyetteki, CHP’yi toparladık, iktidar partisi dahi en büyük rakibimiz CHP dedi. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe başkanı değilim belki artık ama AKP bu ülkenin başından gidene kadar bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim.” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.