SON DAKİKA
Hava Durumu

“SİYASETTE SÖZ AĞIZDAN ÇIKAR”

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Yeşilyayla ile beraber, beldelere ve köylere yapılan Kapalı Pazar Yeri sayısının 5 olup toplam 6.000 m2 olduğu bilgisini verdi. Başkan İşlek, ayrıca tüm beldelerdeki Kapalı Pazar Yerlerinin Nisan ayı sonuna kadar bitireceklerini ifade ederek, “Sonuç olarak; Siyasette Söz ağızdan çıkar, Ülkücünün Ağzından çıktımı söz, o iş biter.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“SİYASETTE SÖZ AĞIZDAN ÇIKAR”

AKTİF SİYASİ HAYATIMIN BAŞLADIĞI YER

Başkan İşlek paylaşımında; “Kıymetli Hemşerilerim; Bugün Yeşilyayla'mızda 2. Etap Toplam Çözüm Ekibi çalışmamızın son günüydü. Yeşilyayla, 5 Şubat 2019 tarihinde seçim çalışmalarımızı başlattığımız, ilk Kahvehane sohbetimizi yaptığımız ve dolayısı ile benim aktif siyasi hayatımın başladığı yer. O gün, o Kahvehanede neler konuştuğumu bugün arşivden seyrettim de gittim Yeşilyaylaya. Hem de Allah'ıma şükrederek. Çünkü; Demiştim ki 5 Şubat 2019'da "Eğer bana müsaade ederseniz ve teveccüh gösterirseniz, seçimden sonra ben çizmelerimi giyeceğim ve kura çekerek köy köy, belde belde her hafta Toplam Çözüm Ekibi ile elimden geleni yapacağım. Yeşilyayla'mızda da Kapalı Pazar Yerini yapacağım. "

 

TÜM BELDELERE KAPALI PAZAR YERİ
 Ve bugün o sözümüzü tutarak Yeşilyayla'ya 9 mesai gününde toplam 2.000 m2 Düğün, Dernek, Sünnet, Cenaze, Asker eğlencesi yapılabilecek Kapalı Pazar yerini yaparak dualarla açtık, Elhamdülillah... Yeşilyayla ile beraber, beldelerimize ve köylerimize yapmış olduğumuz Kapalı Pazar Yeri sayımız 5 olup toplam 6.000 M2'dir. (Sıradaki tüm Beldelerimizde de Kapalı Pazar Yer'lerimizi Nisan Ayı sonuna kadar bitirmiş olacağız.)  Sonuç olarak; Siyasette Söz ağızdan çıkar, Ülkücünün Ağızından çıktımı söz, o iş biter.  Bizim Üretken Belediyecilik şiarımızda; Gece gündüz çalışmak var, Bıkmadan usanmadan problem çözmek var.

MİLET’İN RIZASI İÇİN SİYASET YAPMAK VAR

 Halkın çoğunluğunun isteklerini yapmak var, Çocuklarımız ve gençlerimizin geleceği için hiçbir engeli tanımamak var, Şahıslara ve belli bir zümreye değil İlçe geneline çalışmak var, Oy uğruna değil, önce Hz. Allah'ın sonra Milet’in rızası için siyaset yapmak var. Adaletli davranmak, sırtını Millete dayanmak var, Harama, yalana, dolana, seçmen kandırmaya, gaz almaya, şahsi siyasi reklama, kumpas kurmaya, Bizans oyununa, halka başka arka planda başka davranmaya yer yok... Kısacası içimiz neyse dışımız da o olarak hizmet etmeye devam... Takdir sizin Hüküm Allah’ındır.  "Az Laf,Çok İş..." ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.