SON DAKİKA
Hava Durumu

“Siyasi nezaket seviyeyi arttırır”

CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “ Siyasi pişkinlik yapıyor” diyen Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’a cevap verdi. Çıldır “ Siyasi nezaket seviyeyi arttırır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Siyasi nezaket seviyeyi arttırır”

Hafta içinde mazbatasını alan Cumhuriyet HalkrnPartisi Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır ilk açıklamasını yaptı. Çıldır,rnAk Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’ın Kemal Kılıçdaroğlu ilernilgili açıklamalarına cevap verdi. Çıldır; “ Ak Parti İlçe Başkanı İlhamirnYıldıran’a siyasi nezaket seviyeyi arttırır” dedi. Çıldır; “ Sayın GenelrnBaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bilindiği üzere grup toplantımızda açıklamalardarnbulunmuştu. Cumhurbaşkanı’ nın oğlu, kardeşi, eniştesi, dünürü ve eski özelrnkalem müdürü ile alakalı belgeler açıkladı. Üstünden 2 saat geçmeden AKPrnkurmayları bu belgeler sahtedir diye arkası arkasına açıklamalarda bulundu. Birrngün sonrada Cumhurbaşkanı açıklamasında “Benimle alakalı küçücük bir belgernbulursanız istifa edeceğim” şeklinde konuştu.

rnrn

“Siyasi nezaket, kutuplaşmaları önleyecek seviyeyi arttıracaktır”

rnrnÇıldır “ Birincisi; AKPrnkurmayları daha belgeleri görmeden sahte olup olmadıklarına nasıl kanaatrngetirdiler.  İkincisi; Cumhurbaşkanırnbenim hakkımda belge bulursanız istifa ederim dedi. Lakin, zaten GenelrnBaşkanımız Cumhurbaşkanı’nın kendisi ile alakalı belge değil, yakınları ilernalakalı belgeler açıklamıştır. Cumhurbaşkanımız istifa ederim cümlesini,rnyakınlarım ile alakalı belgeler çıkarsa da istifa ederim olarakrndeğiştirebilecek mi? AKP İlçe Başkanı İlhami Yıldıran'ın, Genel Başkanımızrniçin, Siyasi pişkinlik yaptı cümlesine bir cevap vermeyi düşünmüyorum. Amarnbüyük kitleleri temsil eden tüm Genel Başkanlar için biraz daha siyasi nezaket,  kutuplaşmaları önleyecek seviyeyirnarttıracaktır. Ayrıca Genel Başkanımız, siyasi pişkinlik değil, siyasirntemizlik, şeffaflık adına toplumsal görevini yapmıştır.”şeklinde konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.