SON DAKİKA
Hava Durumu

Spor okullarındaki sporcu sayısı % 135 arttı

Korkuteli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2017 yaz spor okulları istatistikleri yayınlandı. İstatistiklere bir önceki yıla göre rakamlar % 135 arttı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Spor okullarındaki sporcu sayısı % 135 arttı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Ve Antalya İl Müftülüğü İş Birliğinde düzenlenen protokol ile yürütülen İlçe Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarımız 1 Temmuz itibariyle Basketbol, Voleybol, Satranç, Futbol, Bocce, Masa Tenisi, Kickboks, Taekwondo, Halk Oyunları, Cimnastik, Tenis, Hentbol ve Badminton olmak üzere toplam 13 branşta açıldı. 2016 yılına göre 2017 yılında Yaz Spor Okullarımızdaki sporcu sayısı yaklaşık %135 oranında artış gösterdi. En yüksek artış oranı yaklaşık % 300 ile Basketbol olurken onu yaklaşık %70 artış oranı ile Kickboks ve yaklaşık % 20 artış oranı ile Voleybol izledi. Yaz spor Okullarımızda bu yıl 8 yeni branş açılmıştır. En Fazla ilgi Basketbol, Voleybol ve Satranç’ta olurken onları Futbol, Bocce ve Masa Tenisi izledi.

GENÇLER NEREYE BİZ ORAYA.

Ülkemizin geleceği gençlerimizi zararlı alışkanlıklara karşı korumak için Spor kültürünü yaymak önemlidir. Bu bilinçle “Korkuteli’ de Spor Yapmayan Genç Kalmasın sloganıyla, okul döneminde gençleri okulda ziyaret ederek, yaz döneminde camilerde açılan Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret ederek, gençlerimizi yaz spor okulları hakkında bilgilendirdik, ve yaz spor okullarımıza davet ettik. Davetlerimize icabet eden sevgili gençlerimize ve ailelerine teşekkür ederiz . Protokol gereği işbirliği içinde olduğumuz, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğümüze, İlçe Müftülüğümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.