SON DAKİKA
Hava Durumu

Sulama Birliğinde seçim heyecanı

Korkuteli sulama Birliğinde 2 yıllık görev süresini tamamlamak üzere olan mevcut yönetimin yerine, yeni dönem başkan ve yönetim kurulu için seçim heyecanı başladı. İlk adım olan delege seçimleri geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Delege seçimi 5 bölgede tek liste 6 bölgede çekişmeli .

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sulama Birliğinde seçim heyecanı

Korkuteli Sulama Birliğinde delege seçimleri geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Toplam 11 bölgede gerçekleşen seçimlere 5 bölgede tek liste ile seçime gidilirken 6 bölgede çekişmeli seçim heyecanı yaşandı. Kargalık, İmrahor, Yazır, Datköy ve Karataş seçimlere tek liste olarak girdi. Merkez, Bayat, Esenyurt, Kemerağzı, Kargın ve Küçükköy bölgelerinde ise başa baş bir seçim heyecanı yaşandı. Şu ana kadar Korkuteli Sulama Birliği Delege seçimlerini kazanarak, delege olmaya hak kazanan isimler henüz açıklanmamış olmasına rağmen, aldığımız bilgilere göre seçime tek liste olarak giren bölgelerde delege olmaya hak kazanan başlıca isimler şunlar oldu;

 

Kargalık bölgesinde; Dursun Demir, Asım Tekin, Mustafa Eren, Ali Öz, Bünyamin Baysan ve Nurettin Çelik. Yazır bölgesinde; Mehmet Yazır, Hilmi Ece, Durmuş Kolak, Ahmet Ay, Yahya Ay, Ahmet Memioğlu, Kemal İnce, Ali Demirbaş, Ahmet Kahraman, Bekir Kolak, Bekir Bayrak, Recep Kocaoğlu, Ömer Kundakçı ve Osman Ersoy. İmrahor bölgesinde; Kadir Türkmen, Ramazan Yıldırım, Fatih Zorbaz ve İlham Kemi. Datköy bölgesinde; Mehmet Bulut, Osman Bulut, Osman Can, Oktay Tezcan, Mehmet Tatoğlu, Hasan Ali Arıtürk ve Osman Şimşek. Karataş bölgesinde; Mehmet Çetmi. 

 

Seçim yarışının yaşandığı bölgeler arasında başta Korkuteli merkez olmak üzere Bayat, Esenyurt, Kemerağzı, Kargın ve Küçükköy bölgelerinde seçimi kazanarak delege seçilmeye hak kazanan kesin isimler ise bugün Korkuteli Sulama Birliği Başkanlığı tarafından açıklanacak. Bugün itibari ile 98 delege isminin tamamının belirlenmesinin ardından ise en geç 15 gün içerisinde yeni dönem görev yapacak olan Sulama Birliği Yönetim ve Denetim Kurulları ile yeni Sulama Birliği Başkanı seçimi gerçekleşecek.

 Korkuteli Sulama Birliği Başkanı Dursun Demir, geçtiğimiz hafta sonunda toplam 11 bölgede gerçekleşen delege seçimleri esnasında, Sulama Birliği üyeleri arasında hiçbir tatsız olay yaşanmadığına dikkat çekerek, “Sulama Birliği olarak çok güzel bir seçim gerçekleştirdik. Demokratik bir seçim yaşandığına inanıyorum. Delege olmaya hak kazanan arkadaşlarımızı kutluyorum. Oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.