SON DAKİKA
Hava Durumu

Sümer; “Yoldan geçmelerini engelleriz”

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik Cumartesi günü gazetemize gerçekleştirdikleri ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Sümer gazetemizde yer alan Taşkesik Mahallesi direnişi ve devlet hastanesi haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Sümer;  “Yoldan geçmelerini engelleriz”

Sümer ve Çelik soruları yanıtladı

 

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu Korkuteli Belediye Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri Cumartesi günü Gazetemizi ziyaret etmişti. AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik Cumartesi günü gazetemize gerçekleştirdikleri ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Sümer gazetemizde yer alan Taşkesik Mahallesinde mermer ocağı kamyonlarının kullandığı yol, devlet hastanesi ve mahallerin kullandığı su paraları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Gazetelerin görevi bize bilgi iletmek

 

Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Yaşar Uz’un Taşkesik Mahallesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan mermer ocağı kamyonlarının asfalt yolu kullanmaları ile ilgili sorusuna Sümer “Kendilerine ait bir tali yolu kullanmaları için gerekli çalışmayı yapacağız. Bu yoldan geçmelerini engelleriz” dedi. AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran da “Biz firmalar ile gerekli görüşmeleri yapacağız” dedi. Sümer ayrıca beldeden mahalle statüsüne geçen yerleşim alanlarında su paraları yüksek bulunuyor diyen Yazı İşleri Müdürümüz Yaşar Uz’a “Bu tür aldığınız bilgi ve şikayetleri kaleme alıyorsunuz. Bize iletiyorsunuz. Bu nedenle gazetelerden memnunuz. Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni bütçe görüşmelerinde bu konuyu ele alacak. Fiyatlar için çalışma yapılacak” dedi.

 

Çelik “Biz iyi niyetle çalışıyoruz”

 

Korkuteli Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yaşar Uz’un Türkiye Büyük Millet Meclisindeki koalisyon çalışmaları nasıl gidiyor sorusu üzerine Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik “Biz büyük bir iyi niyet ve koalisyon kurulması için Cumhuriyet Halk Partisi ile görüşmelere devam ediyoruz. Koalisyon görüşmelerine ön şart koşmadan oturduk. Bize vatandaşlarımız kadar en kısa sürede bir hükümet kurulmasını istiyoruz” dedi. Erken seçim gerçekleşir mi sorusu üzerine Çelik “Biz bir koalisyon kurulması için çalışmaya devam edeceğiz. Şuan için sizlere sadece bu şartlarda yüzde elli elli diyebilirim” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.