SON DAKİKA
Hava Durumu

“Sürek avı istiyoruz”

Geçtiğimiz gün Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Alaaddin Mahallesinde yapılan huzur toplantısında vatandaşlar; “ Domuzlar şehre indi, can güvenliğimiz yok sürek avı istiyoruz” dediler.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Sürek avı istiyoruz”

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü her Perşembe merkez mahalle muhtarları ile birlikte huzur toplantısı gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz gün yapılan toplantının ev sahibi Alaaddin Muhtarı Ünal Şengün ve mahalle sakinleri idi. Konuk ise İmrahor Mahalle Muhtarı Kadir Türkmen'di. Mahalle sakinleri ve muhtar artık çok büyük şikâyetleri olmadığını ancak mahalle ormana yakın olduğu için domuz ve vahşi hayvanların şehir içine indiğini belirttiler. Alaaddin Mahalle Muhtarı Ünal Şengün; “ Öncelikle Emniyet Müdürümüze ve emniyet mensuplarına hassasiyetleri için teşekkür ederiz. Önceki toplantıların çok yararı oldu, ne dediysek cevabı geldi. Dilekçeleri aldık. Ancak şuan en büyük şikâyetimiz domuz ve vahşi hayvan. Bu mevsimde yiyecek bulmadıkları için, hayvanlar şehre iniyor.”Diye konuştu.

“ Bu olay kaymakam beyin inisiyatifinde”

Şengün; “ Geçen günlerde çocuklarımız parkta oynuyor domuzlar parka kadar gelmiş. Şimdi çocukları parka gönderemiyoruz. Bizim mahallemiz ormana çok yakın olduğu için hayvanlar evlerimizin önüne bahçelere kadar geliyor. Bu hayvanların bir kısmı koruma altında olan hayvanlar vurulduğu takdirde cezası var. Onlar için ne yapılabilir bilmiyoruz ama domuzlar için sürek avı talep ediyoruz.” Diye konuştu. İlçe Emniyet Müdürü Hacı duman “ Bu olay bizim dışımızda, kaymakam beyle konuşulması gereken bir konu, o Grekli yazılar yazar ve hazırlıkları yapar. Bize de bildirir biz yapılacak olursa gerekli önlemleri alırız. Ancak bu kaymakam beyin inisiyatifinde olman bir olay.” diye cevap verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.