SON DAKİKA
Hava Durumu

Tanrıkulu ve Eke Gökce’yi ziyaret etti

Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Korkuteli Devlet Hastanesi eski Başhekimi İbrahim Eke Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Tanrıkulu ve Eke Gökce’yi ziyaret etti

Kaymakam Tanrıkulu,  geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Başkan Gökce’nin kayınbiraderi Teoman Gavaz için başsağlığı dileklerinde bulundu. Korkuteli Devlet Hastanesi eski Başhekimi İbrahim Eke’nin de veda ziyaretinde bulunduğu, Başkan Gökce ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin kayınbiraderi ve belediye personeli olan merhum Teoman Gavaz’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinden büyük bir üzüntü duyduğunu ifade etti.

“ Gerek ziyaretlerle gerek telefon ve mesajlarla birçok kişi acımızı paylaştı”

İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilediğini söyledi. Gerek ziyaretlerle gerek telefon ve mesajlarla birçok kişinin acılarını paylaştığını ifade eden Gökce: “ Sayın Kaymakamımıza ve uzaktan yakından acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Hastanemiz eski Başhekimi İbrahim Bey’e de yeni görev yerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.